melikeyimmmmm MadameTussauds ya bende 12. Hadtaya giriyorum yarın ama çok düzenli kullanamadım folik asiti 1 buçuk kutu bitiridim neredeyse bir sorun olmaz umarım
MadameTussauds melikeyimmmmm Bende Oglumda cok düzenli kullanamadim bisey olmadi sükür kiz bazilari hic kullanmiyor takma kafana
Selim_Alparslan MadameTussauds Mideme oturdu sanki benim küçücük bonibon resmen pembe renkli dedim aaa küçükmüş ne güzel diye allahim sanki talaş yuttum ya midemi o kadar rahatsız etti ki anlatamam kuzu
MadameTussauds Selim_Alparslan Dogrudur valla en ufak sey bile rahatsiz edebiliyor bu dönemde kendimden biliyorum kuzum. Sen kac haftaliksin
Selim_Alparslan MadameTussauds Yaaa minnoş daha bu 😊🤭 Zaman cok hızlı geçti kuzum benimde 2. Gebelik ama çok ağrım sancim oldu şimdide ayni devam ediyor enfeksiyon ile uğraştım bu gebelikte 😪
MadameTussauds Selim_Alparslan Bende hastayim kuzum sorma üst solunum yolu enfeksiyon geciriyorum öksürük falan bir haftadir takir takir öksürüyorum gecmiyor bi türlü yaa 🥹🥹
Selim_Alparslan MadameTussauds Geçmiş olsun kuşum dikkat et kendine vitaminlerini al bol bol meyve ye inşallah geçer
MadameTussauds Selim_Alparslan sagol bacimm yiyorum yogurt süt meyve sebze herseyide iste uzun sürüyor ya öksürük kuzumm bebis icerde ucuyor herhalde her öksürmemde yavrum 🥹
8143 MadameTussauds ben 14. Haftadayım dün bıraktım doktorum 14 te bırak dedi ama multi vitamine geçiş yaptım Demir ilacı feragat kullanıyorum Multi vitamin regenesis Max Birde d vitamini kullanılanıyorum