seda_ay 20.haftaya alsam ideal olurmu sizce bir sonraki hafta tatile gidicem gitmeden içim rahat etsin istiyorum
hamilesavis19 seda_ay bana doktor 18de gel yapalım demişti. Ben 19. Haftayı beklemeyi düşünüyorum. 20 gayet ideal
Gul1402 seda_ay ayni şeyi bende yaşadım hatta doktorum 21-22, de yaptir dedi. Ama biz de tatile gidecegimizden 20,+5 e gun aldik haftaya perşembeye sorun olmaz. Hatta devlet hastanelerinde hep 20. Haftaya gun veriyorlar
seda_ay Bebivekedi ben Ertan beye oluşturdum randevuyu şimdiden cumartesi istediğim dolu olur diye tamam dediler
Tufu2 seda_ay şuan 21 haftayım 22 haftada yaptırcam inş bizde bugun doktorumuza gittik seyehat için sıkıntı varmı diye bizde detaylıdan sonra dogu turu dusunuyoruz kendi arabamız ile ama az once asırı moralimi bozup korkuttu kayınvalidem ben tüp bebekliyim işte ugrastınız okadar riske atmya degermi oturun evde vs gibi oyle içine kurt düşürdüki yani size ne dediler seyahat için tatil tercihiniz nedir egemi doğumu
seda_ay Tufu2 doktoruma sormadım seyahat için ama riskim filan olmadığı için sorun olmaz diye düşünüyorum zaten koltugumu yatırıp uzanarak gitmeyi planlıyorum gidicem yol 2-3 saatlik dinlenerek ve arada kısa yürüyüş yaparak problem olmaz heralde ama sizin durumunuz farklıysa riske atmayin
Burcumsuu seda_ay bana iki hafta sonra demişti 20 ve 22. Haftaya geliyor ben tam haftası diye biliyorum