Zeydzeynep 35 haftalık hamileyim doktorum hastaneden ayrıldı ve şuan ortada kaldım bölge hastanesinde ferda uygur doktora giden var mı nasıl birisi acaba çok stres yaptım
Ayseguls_baby Zeydzeynep ben pınar hocaya gidiyorum canım. Hangi doktor ayrıldı dün 2 oda boştu bizde dedik heralde izindeler
Mzzz Zeydzeynep ilk doğumumu kendisi yaptırmıştı sevdiğim bir doktordu diğer doktorlara hakim değilim ama Teoman yavuz muydu neydi onu hiç ama hiç sevmedim😅 orta yaşlı bir kadın vardı onuda sevmistim ama adını bilmiyorum 😅
Ayseguls_baby gzmturan ben mecburi olarak zeynep kamile geçiş yapıcam canım miyomum var sezaryen olursam kanama riskim varmış tam teşekküllü hastane gerekiyormuş. Bölge öyle değil malesef. Yoksa Pınar hocayı çok seviyorum
Mzzz Zeydzeynep kendilerine hiç muayene olmadım hiçbir bilgim yok açıkçası🙄 doktorsuzluk çok kötü çevrende bu hastahaneye giden varsa bilgi al mutlaka size tavsiyede bulunacaklardir
23hatice23 Bende 2022 de pınar hocada doğum yaptım çokta menun kaldım kadın sabırla dinliyor ve bence sezaryen yanlısı değil önceliği normal doğum