Seymabyrm Merhaba kızlar, benim öyle canımın çok istediği bir şey olmuyor aşermiyorum, fakat hep rüyamda yiyecek içecek görüyorum farklı farklı🙄 Etrafımdakiler de aşeriyosun işte diyor aşermek böyle bişey mi ben çözemedim 🫣
aybalasmom Seymabyrm sadece rüyada görmek aşermek sayılır mı bilmiyorum ama ben de canımın çok çektiği bi şeyi rüyamda da görmüştüm o zaman emin olmuştum aşerdiğimden
Sevgii_ Seymabyrm geçen gün bir koku geliyordu camdan hamur yapıyor biri belli ama ne olduğunu anlayamadım bilsem mesela gözleme yapıyorlar canım istemez ama bilemedim ya sanki yemesem ölücem 😂😂 sanırım bu aşermek bende bilemiyorum
Seymabyrm aybalasmom ben bilmiyorum söylüyorum canın istemiş diyolar gördüğüm şeyi yemeye çalışıyorum yinede 😂
Sevgii_ Seymabyrm Aman dahil değilse bile gördüğünü ye 😂😂 valla çok isterdim sürekli birşeyler isteyip eşimi sağa sola göndermeyi hahahah numara da yapamıyorum hiç 😂
Seymabyrm mor_menekse1 16 haftalıgım ama 8 haftadan beridir rüya görüyorum zaten benimde midem bulandıgı icin bisey yiyemiyodum belkide ondan rüyamda görüyodum🥰🫣