Merve98Karaca Nasılsınız hanımlar bende ne sancı ne ağrı var hiç bişey hissetmiyorum.sizler ne durumdasınız ?sancınız açılmanız var mı ?
tazecikanneee Merve98Karaca hiç bir şey yok bizde de 😣 37+4üz geçen nst de sancı vardı bında o kadar çıkması ama kafası baya aşağıya yerleşmiş doktor sancın her an gelir diyor ama hiç sanmıyorum 😳 her sabah her akşam bugün o gün diye yatıp kalkıyorum ama hiç bisey yok arkadaş ya 😒😒
Nursen21 Merve98Karaca yok yok kız açılma diye birşey yok 🤦🏻♀️ Dün doktura gittim nts de sancım çıkmadı ama yalancı sancılar ohooo hece bile uyandırıyor beni Bende bugün 37+5 günlüğüm hele bakalım ne zaman gelecek oğlum
Kardii 34+5 günlük hamileyim ama 37 haftalık görünüyorum ultrasonda ve sancım kasılmam var yarın kontrolüm bakalım ne çıkacak
Jamila Bende 37+6 haftalık oldum bende ne ağrı ne bir şey hiç bir şey hiss etmiyorum amma bence erken 38 e bi gireyim pilates hareketi falan yapıcam şimdi korkuyorum. Kendi kendime düşünüyorum acaba sancım falan gelirse anlarmıyım görücez bakalım
Merve98Karaca Jamila ben 34 haftalıktan beri plates hareketleri yapıyorum biran önce başlayın sizde hemen etki etmiyormuş ki ben kaç haftadır yapıyorum tık yok 😅
Yalcingiller Bende 36+6 günlük gebeyim 15 gündür 5 cm açılmayla geziyorum hala sancı falan çıkmıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bebeğim 2 hafta önden gidiyor allah kimseyi bu darda koymasın inşallah 🙏🏻
Merve98Karaca Yalcingiller Allah ım yardımcın olsun arada kalmak çok zor kilosu vs iyi mi iyiyse hiç dert etme arkadaşım 35 haftalık doğum yaptı 2.500 bi gün yatıp çıktılar
Merve98Karaca tazecikanneee banada bilmediğim bi ağrı gibi bişey giriyor anlık canım da yanmıyor pek ama aha diyorum sancı doğuracakmıyım acaba diye düşünüyorum baktım 2 saniye sonra kaybolmuş bidaha hiç belirti yok 😅😅
Jamila Merve98Karaca ben iyne falan oluyordum uşaklık boynunda kısalık var diye korkuyodum şimdi bundan sonra gelse arı falan tutsa bi zararı olmaz diye yapıyorum😁
Kardii Merve98Karaca çok şükür bişey çıkmadı kontrolümüz vardı bugün ama ağrılardan dolayı bol bol yat dedi
Nursen21 Merve98Karaca belkide senin direk sancıların gelecektir tatlım Oh ne güzel iyi bir uykuda Doğum için çok önemli