2Princess1Mom Zumruduanka160 Baya fırlattım sonra eşim topladı hepsini 🤣🤣 Ispanaklı içti, kalan içi alıp fırına koştu 🤣
Kanye Dadas ameliyat tan sağ cikamazsam diye paronAya düşünceler 🤣🤰🏽😅🎀🤭bnde de mevcut.rus üvey anne teorileri 😆😆😆🤷🏽♀️🤦🏽♀️
buse2507 dilaradoyan Eşim dışardan yemek yaptırmaya gitmişti biraz geç kalmıştı, bende yemeği yerken ağlamaya başlamıştım geç geldi diye 😂😂 tabi o zaman hamile olduğumu bilmiyordum meğer hormonlar tavan yapmış şskslwkjs
minnakhanimmm dilaradoyan evde gırgırı bulamamıştım eşime sormuştum oda eve gelince bakarım demişti ve benim baktığım yerde bulmuştu bende ben neden görmedim diye ağlamıştım. Bide TV birr dizide biri ölmüştü nede öldü o iyi biriydi diye ağlamıştım
Sevgii_ dilaradoyan şimdi bende saçma şeylere ağlayacak fırsat bile bulamıyorum çocuktan ama ilkinde son bir muz kalmıştı tezgaha bıraktım yemek için eşim yemişti saatlerce ağlamıştım 😂😂😂
dsen dilaradoyan koku hassasiyetimin çok yüksek olduğu dönemde eşim dışarda kötü bi kolonya sürüp gelmiş, kapıdan girer girmez koku burnuma geldi ağlamıştım sinirimden 😂
Anneoldum2 dilaradoyan gece gece kurabiye yapmıştım ilk hamileliğimde kocam kalkıp yemedi diye ağlamıştım 🤣🤣🤣 şimdiki hamileliğimdede oğlum bebekti büyümüş diye ağladım dün 🥲
ReyHalVe21 dilaradoyan kuzenim büyümüş artık kendine işe girip çıraklık yapıyordu kendi oğlum aklıma geldi ne kadar çok büyümüş işte kendi oğlum gözümün önüne geldi annemler gülmüştü bunu yazarken bile gözümün dolması şaka mı 🥹🥲
ReyHalVe21 dilaradoyan bayram arifesiydi Diyarbakır’da yaşayanlar bilir her yer çörek kokuyordu. Annemden istedim yaptı sıcağı sıcağına gece yarısı 11 de getirmişti kız kardeşimle beraber hüngür hüngür ağlamıştım 🥹🥲