ikincibezelyeayak Selim_Alparslan 28+2 de 1315 gr dı Boyu söylemedi fl yi 7 ile çarpmam gerekir ama usg kâğıdım yanımda degıl o yüzden bilmiyorum
Visneli1so-s 28 e daha varmadin ama tahmini 1300 Gr arasi birseydir heralde 26+6 da 946 grm di sanırım
Selim_Alparslan bizde 28+3 haftaligiz 1300 gr 40 cm çıktık kızlar bilmiyorum az gibi geldi bana cunku 25 haftada 1 kiloydu ya ikincibezelyeayak 2cocuk2kopek
Parinas 2cocuk2kopek kilosu aynıymış bebeklerimizin. Size de iri bebek deyip yiyecekleri kısıtladı mı
2cocuk2kopek Selim_Alparslan yok canım az değil 4 kilo üstü doğurmicaz sonuçta 🙈 son aylar daha hızlı alıyorlar ya kiloyu dengeler kendini
ikincibezelyeayak Selim_Alparslan Birinden birinin yanılma payı daha düşük yada daha yüksektir Yani artı eksi durumu Her zaman sonu baz alın. 28 de 1300 gayet iyi hatta 29+5 la uyumlu çıktı bende 10 gün ileride Suan için iyi yani gayet kilosu boyu
Selim_Alparslan 2cocuk2kopek Ne biliyim kuşum 25 te 1 kilo demisti zaten iştahım hic yok hep kusuyorum 1 haftadır midem bulanıyor 😵💫 Sağlıklı olsunlar da inşallah 🎈🎈😊
Selim_Alparslan ikincibezelyeayak inşallah kuzum sağlıklı olsunlar da iste kiloyu da dert ediyoruz biz anneler 😊🌸
Selim_Alparslan Parinas Maşallah kuzum. Benimde 25+3 de 1 kiloydu sanki cok cok az almis gibi şuan 28+3 haftaligiz 1300 kilo az gibi geldi biraz endişelendim😵💫
Selim_Alparslan Parinas Hic yemek yiyemiyorum 2 öğün beslenebiliyorum cok sıcak yemek bile yapamıyorum 😵💫
2cocuk2kopek Parinas Yoo hayır canım kısıtlama vs yapmadı gelişim olarak önde olduğunu söyledi sadece
Parinas 2cocuk2kopek doğum şekli belli mi peki. Ben normal doğum beklediğim için mi dedi acaba. Bu gidişle 4ü geçer normal doğum olmaz dedi