zehracelikel1 Yüksek kiloyla ilgili bir durum mu acaba zayıf olanların daha çok aldığını gözlemledim siz kaç kilo aldınız ? 103 kg ile hamile kaldım şu an 21. Haftamda iki kilo aldım
vilanelle zehracelikel1 biz zaten normalde de iştahlı olduğumuz için daha az alıyoruz bence :D ben yeni hamileyim zayıflamış bile olabilirim iştahım sıfır
Miniboy zehracelikel1 yani askında bu şekilde olduğunu düşünmüyorum. Faxla kilo ile hamile kalanlar daha çok dikkat ediyor gibi geldi bana. Zayıf olanlar bazen zaten veririz diyip salıyır olabilir😂 57 kilo ile hamile kaldım hiç dikkat etmedim 28 hafta 62 kiloyum😂
zehracelikel1 Miniboy ömrüm sürekli kilo alıp vermekle geçti hamilelikten sonra verip artık almak istemiyorum o yüzden şimdiden dikkat etmeye çalışıyorum ben ya
limonlucheesecakee zehracelikel1 canım bende 103le hamile kaldım . Şuan 19haftaligz en son bı hafta önce tartıldım 100geliyordum . Biz pskllojik olarak daha fazla dikkat ediyoruz galiba almayalm diye istemsiz olarak . İlk oğlumda 70lerde gebe kalmıştım ama hiç dikkt etmedim çok kg aldm şuan onun sorununu yaşıyorum ister istemez
-Yusufumm- zehracelikel1 Bende 107 kilo ile hamile kaldım 10 haftalığım şu an diyetisyenle çalışıyorum şu an 99 kiloyum kilolu hamile kalınca bence daha dikkatli olmak istiyor insan
Pamiramsi zehracelikel1 103’le hamile kaldım bende şuan kilomu bilmiyorum en son 7. Ayda 115’tik 😅 ilk aylarda bende almadım hatta iyi almıcam hiç diyordum ama alınıyor. Şuan 35 haftalığız kiloma bakmaya korkuyorum ☹️
Miniboy zehracelikel1 aslında hamilelikte fazla almamızında zorlukları var tabiki sonradı için psikolojimizde önemli en mantıklısını yapıyorsun. İstediğin gibi geçsin hamileliğin inşallah🙏☺️
limonlucheesecakee zehracelikel1 yok hayır mide bulantsi çok yaşamadım ama safra cikardm sürekli bide ev yemeklerinden tiksindim Galba yiyemiyordum akşamları surkli salata salatalık meyve filan yiydm açlıktan ölecek gbi hissediyordum ama yiyemiyodm 😊 ki ben yemeyi çok ama çok seven biriyim
2Princess1Mom zehracelikel1 86 ile hamile kaldım. 92 ye kadar çıktım sonra 90′a düştüm. Son 8 günümüz 90 ile bitiriyorum. 😊
FRVP20 zehracelikel1 55 kiloyla hamile kaldım şuan 25 haftalığım 57 kiloyum ilk çocuğumda 45 kiloyla hamile kalıp 75lr doğum yapmıştım
Didoss zehracelikel1 evet canım ben 85 kiloyla hamile kaldım şuan 33. Haftandayım 91 kiloyum ilk gebeliğimde 70 le başlamıştım 20 kilo almıştım boyum 1.70 bu arada
Kanye firdevsbl kız ne diyorsun benim anam 55kuloyla girmiş 60la bitirmiş 😅🤦🏽♀️ben genlere çekmemişim