semir99 Kızlar bu jel hakkında yorumlarınız nelerdir, bu jeli alıp hamile kalan oldu mu, tavsiye eder misiniz??
Kivircikannee semir99 kullandım ilk kullanımda değilde ikinci kullanımda hafif yanma yaptı ama gebelik oluşmadı
teachermomyy23 semir99 ben kullandım canım ilk ay sonuç almadım ama ikinci ay bu jelden mi bilmiyorum gebe kaldım yumurtlama döneminde kullanıyordum
hanimhanimcik semir99 bende tereddüt ettim ama 1 kişide oluyorsa 1 kişide olmuyor buda normal yani kullanmasa bile hamile kalkcak belki o yüzden bende almadım kimyasal bişey sonuçta
Nergis81 Ben de kullandım kimyasal gebelik geçirdim denk gelmiş de olabılır sonra bıraktım 2 ay sonra hamıle kaldım
teachermomyy23 semir99 bence dene zararı yok zaten spermin yumurtaya daha hızlı ulaşmasını sağlıyor bildiğim kadarıyla.
Nergis81 semir99 sadece bi eczaneye sordum alınabılır demıstı bir paket bile kullanmadım bn denemekte fayda var bir paket alabılırısnız tecrübe ettıgım kadarıyla kafanızın gerçekten rahat olup akışına bırakıp dua edın bir de vücudunuzu hazırlayın düzgün beslenme spor vitamin desteği vs bir de yumurtlama zamanınızı öğrenin sürekli yapmayın ama testi stres yapıyor çünkü ister istemez
NoName_ semir99 hayır bir kutu kullandım yumurtlama zamanlarında ama hamile kalmadım onunla bidaha almadım,hamileyim şuanda kendiliğinden
Deletedmom_247 semir99 canım bu sayfanın değilde doktor gökçen erdoğan ın jeline de mi baksan bi? doktor üretimi sonuçta bir de gökçen hoca baya iyi diye duydum. Bende araştırıyorum sanırım onu alacağım
Lovebaby27 semir99 2 tane kullanıldım hamile kalmadım ama bazı insanlar 2.kutuya kadar deniyor hamile kalanlar var
semir99 Nergis81 kesinlikle öyle ya, valla 13 kilo verdim sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama hala gebelik elde edemedim, vardır bir zamanı