Marshmellom Arkadaşlar testim pozitif çıkmıştı adet tarhini 1 gün geçti hamilriğe dair belirtilerim de vardı ama kan vermemiştim.bugün kahverengi akıntı geldi peçeteye. Elimde ovulasyon vardı bi yapayım dedim atıyorum hemen ne yaşıyorum ben
[silindi] Marshmellom çift çizgi ovulasyon testi ile ne yaşadığınızı bilemeyiz ki ya hamilelik testi yaptırın kanda ya da doktora gidin daha faydalı olur 🌿
Zeynepkab Marshmellom kızzz sen hamilesinnnn 🥰🥰 Ovülasyon testim tam da böyle çıktı be kan değerim 500 küsür çıkmıştı. Yumurtlama dönemini geçtiğiniz halde böyle bir koyuluk görüntüsü varsa eğer bu hamilelik demektir🥰
DuruDefne_mommy Marshmellom ovulasyon da koyuluaşma var gibi sanki genelde adete yakın koyulaşinca hamilelik olabiliyor ama kesin diyemeyiz en sağlıklısı yarin sabah sağlık ocağında kan vermen
Ikraa_22 Marshmellom gebelık olabilir ben gebe olduğumu test öğrendim sonra ovulasyon yapmiştım aynı böyle olmuştu koyu
Dnzz2 Marshmellom direkt bakın dersen bakmazlar uyduruyordun ben işte oram byram ağrıyor idrar yanması var dalan antibiyotik alamiyirum işte hamilelik şüphem var falan diyorsun
kuzeylianne Marshmellom maalesef bakılmıyor. Anca hastalığın varsa ve adetimde geçti diye belirtirseniz betana bakıp ona göre tedavi uygulayabiliyorlar. Ayrıca gebelik beklediğin ilişkiden 8 yada 10 gün geçecek ki kanda gözüksün derler. Sen bence 3-4 farklı markanın gebelik testini al yap tatlım. Ben öyle yapmıştım.😅
Marshmellom minikmucizemm__ Dnzz2 DuruDefne_mommy kuzeylianne mother2 şimdi başka bi hastanenin aciline gittim.ebe o kadar güzel ilgilendi ki durumumu anlatınca ben beta bakarmısınız demeden beta bakalım bi dedi heöen kan aldı.iyi insanlar iyiki var
Marshmellom mother2 Dnzz2 Zeynepkab DuruDefne_mommy Arkadaşlar değer 490 çıktı.kanamayı takip et devam edecek mi dedi