Mucizemyoldaaa_ Kızlar selam. 26+6 olduk bugün 🤲🏻 son 1-2 haftadır kabızlık sorunu başladı bende 1-2 hafta öncesine kadar böyle bir sorunum yoktu aynı haftada olan annişler sizler de yaşıyor musunuz? Veya yaşadınız mı?
Momuyy Mucizemyoldaaa_ canım bol bol sıvı tüket günde 3 litreye geçsin mesela içtiğin su lifli gıdalar kabak gibi şeyler tüket bol bol salata kayısı Allah’ın izniyle bir şey olmaz
ppmerlina Mucizemyoldaaa_ aşkım hamilelikte normal ama aman dikkat et kabızlık basur yapıyor. Kabızlıktan daha beter 🤣🤣 Bol sıvı tüket. Her gün çorba ve hoşaf yap kendine onu iç. Kayısısı hem ye hem iç hem hoşaf yap Ve şahsen ben süt içince rahatlıyorum her gün bir bardak ılık süt iç bence o da işe yarıyor
Mucizemyoldaaa_ star_ana demir ilacımı aylardır kullanıyorum hiç öyle bir sorunum olmadı b12 ve magnezyuma başladığım hafta oldu 😬
star_ana Mucizemyoldaaa_ o zman onlardan olabilir magnezyum yapmaz ama b12 yi bilmiyorum demir ilaciyla etkileşim de olabilir bence bebisin haftasiyla alakalı değildir.
Mucizemyoldaaa_ star_ana doktorum da demir yapabilir dedi bende 1 gün içip 1 gün ara veriyorum demire
Mirayokutur Merhaba ben de sık sık kabızlık sorunu yaşıyorum size tavsiyem sabah aç karnına 2-3 adet kuru erik üstüne bi bardak su içmeniz. Ben çok faydasını görüyorum bunun
esnyks Mucizemyoldaaa_ hemen hemen hepimizin mutlak sorunu bence 🥲 bol bol lifli meyveler tüketin bende Türk kahvesi de işe yarıyor sade içiyorum size de zararı yoksa içebilirsiniz 1 fincan. Türk kahvesi + bitter de işe yarıyor. Yine işe yaramazsa doktorunuza duphalac yazdırabilirsiniz bana da yazmıştı çok sıkıntılı olduğum zamanlarda onu kullanıyorum 🫶🏻