Deletedmom_247 aminnn inşaallah allah razı olsun rabbim istiyen herkese nasip etsin inşaallah. Olmaz diye bir şey yok şifanın nereden kimden geliceği belli olmaz her yolu denemek lazım doktor bana fsh yüksek amh çok düşük gebelik için tüp bebek öneriyorum dedi ondan öncesindede doğru düzgün regl olamıyordum hatta gebelik öncesi bir kaç ay hiç regl olmadım doktor bana hormon tedavisi başlatmayı önerdi bende küçükken kalp ameliyatı olduğum için hormon tedavisinin yan etkilerinden korktum ( pıhtı atma olasılığı varmış) sonra bir akrabam bana alternatif tıbbı önerdi bende bir uzmanla hemen görüşme yaptım bütün değerlerimi tahlillerimi gördükten sonra önce regl görmem için bitkilerden hazırlanmış bir macunumsu bir şey hazırladı kargoyla yolladı ben onu her sabah 1 çay kaşığı içtim ve bir baktım reglim başladı akabinde bazı günler ebegümeci, su - maydanoz, süt buhuru yapıp üstüne beni yakmayacak şekilde oturmamı istedi, her gün ayaklarımı belimi sıcak tutmam gerektiğini söyledi ve kekik yağı, çörek otunu karıştırıp kasıklarıma,ayak altıma, belime sürdüm sonra kalın polar bir pijama giyip öyle geceleri öyle uyudum en son hacamat yaptırdım hatta belki sülük bile yapıcaktık gerek kalmadan hamile olduğumu öğrendim hacamatı ayak bileklerime, belime, kasığıma ve çene altıma yaptırmamı söyledi aklıma gelenlerin hepsini yazdım🥰