myangelson Adamavi antikolik biberon kullanmıyorsanız o şekilde calkalamayin gaz yapar dairesel hareketlerle biberonu sallayın veya iki elinizin arasında ovusturun o şekilde karışsın
Velozey Adamavi ekleme yapmak istedim sutunuz varsa mama yerine artirmak icin takviyeler kullanin beslenmenize dikkat edin hosaflar serbetler için bir kutu mama parasına takviye alabilirsiniz
Bir-anne21 Adamavi ben kullandım çocuğum hip kullanınca 4 günde bir zorlanarak kaka yapıyordu şimdi aptamil proseyneo kullanıyoruz çok mrmnunum hiç baloncuk yok içinde bizde 3 aylığız
mm_m954 Adamavi baloncuk canm çalkalama ilgili kaşikta karıştır sonra ters tut hava çıkar biberondan mama gelir durasyia tut terse şekilde ver oyile gaz da yapmaz baloncuk da
Velozey O mamayi yapış seklinizden normal bir şekilde sallamayacagiz yoksa köpüklenir dairesel hareketlerle sallayacağız döndürerek o şekilde köpükler olmaz gaz da olmaz bebege rahatsiz etmez
Adamavi Velozey herşeyi yiyorum içiyorum ama fayda etmiyor süt için ya mecbur veriyorum mamayı kaşıkla karıştırıyorum biberonu sallamıyorum ama aptamilde böyle değildi bu köpürüyor