ppmerlina Kubragocer adetten 7 gün önce mii çok erken vermişsin bitanem bu kadar erken kanda çıkmaz asla. O zaman belki değişir değerin yani
Kubragocer ppmerlina evet aşkım erken döllenmeden olmuştur diye düşündüm ama en geç reglim 9 unda olmalı ben 30 unda kan verdim
Kubragocer ppmerlina forumda adetten 5 6 gün önce ogrenenleri duymuştum ondan verdim ayın 18′inde yumurtlama akıntısı yaşamıştım ama sanırım geç döllenme oldu 18′inde olsaydı 14 gündeyim bugün olmam gerekiyordu ama olmadı sanırım geç döllenme yaşadım
ppmerlina Kubragocer ben kanımda adetten 5 gün önce öğrendim mesela ama evde 3 gün test yapmıştım iyice emin olayım diye 🤣🤣 bence sen de arka arkaya test yap belki çizgi çıkar 🤲🏼🥰
Kubragocer ppmerlina aşkım benim umudum iyice kesildi bugün ilişkiden sonra lekelenmem oldu adet ağrısı gibi ağrılarım bı geliyor bı gidiyor elimdede sadece 1 tane kaset test var o yüzden yapmadım şuan regl bekliyorum olmazsam güncellerim
ppmerlina Kubragocer 2-3 gün bekle aşkım eğer regliyse zaten devamı gelir testi boşuna harcama bence de
Kubragocer ppmerlina aslında elimdeki test artimed yalancı pozitif çok veriyor dedikleri için yapıyım nasıl olsa boşa gidecek diye düşünüyorum pazartesi erken test aldiricam eşime başka marka o yüzden bugün denesem mi acaba
ppmerlina Kubragocer artimedi ben de kullandım gerçekten yalancı veriyor ama çöpe atmaktansa deneyebilirsin bence de
ppmerlina Kubragocer çöpe atmaktansa bence dene gitsin fndndn yalancı negatif de verebilir pozitif de verebilir 🤣🤣
Kubragocer ppmerlina yaptım gülüm bekleyelim bakalım biraz bide ilk idrarim da değildi sıkışık felan da değildim ama bu testte önemi yok zaten chdhd
Kubragocer ppmerlina yalrim çiçeğim sanki hemen bişi çıktı gibi işte yalancı olduğu belli ama hadi ina da 15 dakika süre veriyorum ondan sonra resmini çekip atacağım