Berfuuu04 Merhaba kızlar 40+1 haftalığım sancım yok nst de hiçbir zaman sancı çıkmadı tam olarak ne zaman yatırıp suni sancı verilir şuan 41.haftanın içinde oluyorum dimi 40 bitmiş oluyor hafta olaylarını da tam çözemedim cevap verirseniz çok sevinirim☺️
Denizz44 Berfuuu04 41. Haftaya yeni giriş yaptınız suyunuz gelirsede suni sancıyla destek verilip açılmanız sağlanır ama gelmezse çok bekleteceklerini sanmıyorum çünkü haftanız gayet iyi
Berfuuu04 Denizz44 çok teşekkür ederim kaç gündür içim içimi yiyordu hafta olarak da hep acaba yeni 40 hafta mı oldum diye düşünüyordum
arinmommy Bende 40+4 oldum. 41e kadar gelmezse suni vericez dediler bugün kontrol günüm bakalım ne olacak
Berfuuu04 arinmommy hafta olarak da sende 40 bitti 41 haftanın içinde oluyorsun değil mi bende yarın kontrole gidicem sancım yok maalesef sadece bazen gece dönemiyprım karnım kitleniyor baya acıyor sancı mı oluyor bilmiyorum ama iki gündür sadece o var umarım kendi sancımız olur ikimizinde sağlıkla hayırla kucağımıza alırız