Ayseyldz07 Halime34 17 +3 de böyle bagıraak hareketi gibi hissetmiştim net bir şekilde 20 de başladı canım kişiden kişiye göre değişiyor arkadaşım 23. Haftasında hissetmeye başlamıştı
tahamommy Halime34 18. Haftadan itibaren hissettim ben düzenli olmasada herkeste farklı oluyor tabi 24. Haftaya kadar hissetmemek normalmiş
mrvsrcn Halime34 ilk gebeliğimde 20.haftayi bulmuştu anlayamıyorsun zaten ikinci de 16da falan hissettim
ppmerlina Halime34 anne zayıfsa yani göbek bölgesi yağlı değilse daha erken hissediyormuş Şu an 77.7 kg’yim 17 haftalık hamileyim henüz hissedemedim 🤣
Dilan-dag Ben 21 haftalık oldum hala net birşey hissetmiyorum normal mi acaba bazen damar atar gibi oluyor karnımda ama bebek hareketi mi anlayamıyorum
Halime34 Dilan-dag valla canım bende 19 giriyorum ama pek hissetmiyorum elimle karnına dokunduğunda bebeğin nerde olduğunu anlayabiliyorum ama sertlik oluyor
Halime34 tahamommy 18+5 bende karnıma elimi koyunca sanki hareketlilik var gibi ama dışardan belli olmuyor
tahamommy Halime34 dışardan belli olması için çok erken daha canım benim 22 den sonra dıştan minicik belli olmuştu o da günde 1 kere falan genelde içinde kaydığını hissediyorsun 🥹
Dilan-dag Halime34 bende de sertlik oluyor elimi karnıma koyduğumda muhtemelen bebeğin olduğu alandır diye tahmin ediyorum bende
Halime34 tahamommy bugün bir kaç kere içimde birşey kayıyor gibi oldu cidden demekki oymus ben dıştan belli olur diye bekliyordum açıkçası 😂
buse2507 Halime34 17. Haftamda hissetmeye başladım canım damar atar gibi atıyordu şuan 23 haftalığım tekmeler havada uçuyor 😂