Hilal548 Kizlar feramat demir ilaci kullaniyordum bu sefer doktorum gynoferon yazmis kullanan varmi gebelikte kullaniliyormu
Kleopatraa Hilal548 İlk hamileliğimde kullanmıştım doğuma kadar. Çok iyi gerçekten gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz ☺️
Asd92 Hilal548 bende ilkini kullanmıştım çok kabız yapmıştı sonra doktora dedim gynferon verdi yanında pregnom max vermisti çok rahatladım hala.kullaniyirum sabahları aç karna
Hilal548 Asd92 benimkinin ustune tok yazmislar canim burdakiler ac karnina kullaniyormus sanirim bende oyle yapayim ozman
EsmanurTorun Hilal548 Bende kullanıyorum ve aç karnına içiyorum . İçerisinde folik asit olması biraz düşündürüyor , diğer vitaminleriminde içinde var çünkü . o yüzden ben günde 1 tane alıyorum 🤷♀️
queenanne1 Hilal548 9 ay boyunca kullandım hatta doğumdan sonra 1 hafta yine kullandım, doktorum iyi bi doktordu
yasmincasmin Hilal548 bende iki hamileleğimde bu ilacı kullandım yalnız yok değil aç karnına. Ve ilacı alacağınıza yakın vakitte süt ve süt ürünü tüketmemiş olmak lazım
Hilal548 EsmanurTorun evt folik asit olmasi benide dusundurdu cunku baska vitaminde kullaniyorum sanirsam ondada folik asit var fazla olmaz imsllh
Hazalert Hilal548 ben de kullanıyorum bir sorun yaşamadım sabah aç karna kahvaltıdan yarım saat önce kullan dedi doktorum uyanır uyanmaz yutuyorum
EsmanurTorun Hilal548 Fazlası zarar mı bilemiyorum maalesef. 35. Haftaya girdim değerlerimde de düşüklük olmadığı için 1 kez kullanıyorum için rahat etmiyorsa doktoruna danış bence
Anneyimmmben Hilal548 ben kullanıyorum çok memnunum daha önce denedigim hiçbir ilacı kullanamadim ya midem ağrıyordu ya ishal yada kabız yapıyordu bu ilaçta hiç sprun yaşamadım