38+1 de gelen mucize bebeğim öncelikle dünyama hoş geldin ❤️
Merhabalar tanıştıklarımız olmuştur olmamışsa da tuzla devlet hastanesi Osman sertaç beye takipli daha önce sezeryan geçirmiş bir gebeydim. On doğum yapsam onunda da ona giderim şiddetle de tavsiye ederim kendisini 😍
Başlayalım bakalım,38+1 de sabah saat 5 de acayip bir ağrı ile başladım güne sırtımdan bıçak gibi saplanan bir ağrı sanki gaz sancısı gibiydi. Çıldırıyodum eşime krem sürdürüp ovalattım olmadı sıcak suya girdim olmadı sıcak su torbası olmadı. En sonunda biraz uyumuşum
Kalktığımda ağrı tam gaz devam üstüne eklenmişti. Kahvaltı yapmak şöyle dursun iki kaşık çorba içemedim. Bu nasıl gaz sancısı yarabbim diyerek duphalac içtim ki tuvalete çıkıp rahatlamayı umuyordum üstüne de midemin aldığı kadar 3-4 tane kayısı attım ama yok onu içtikten bi yarım saat sonra dayanamayacağım derecede şiddetlendi ağrım. Resmen nefes nefese hastaneye gittim saar akşam 8 de şansıma osman hoca nöbetteydi. 🙂↕️ hocam ağrım var dayanamıyorum dedim ve kızdı bana bu kadar saat ağrı çekilir mi niye gelmiyorsun diye :( bilin bakalım gaz sancısı sandığım ağrı neymiş evet evet doğru normal doğum sancısı ve 90-120 olmuş sancım. Bebek makat geliş olmasa bence kendi kendime doğururdum gaz sanıp çok ıkındım çünkü 😂😂 neyse kayısı yediğim için genel anestezi hayalim yalan olup spinal hazırlıkları başladı ve ameliyata aldı hemen çok şükür bebeğim 10 dkda geldi ama içtiğim ilaç ve çektiğim ağrıdan dolayı bebeğim yoğun bakımdan teğet geçti ishal olmuş garibim ve ağrıdan oksijensiz kalmış
Bebeğimi alıp götürdüler benim ameliyatımda yaklaşık 15-20 dk sürdü ve maalesef sancıdan rahmimde yırtılmak üzereymiş
Ameliyat bitince hemen yukarı çıktım bebeğimde benden 2 dk önce gelmiş ve orda kavuştuk
Hastane hakkında hiç kötü bir deneyim yaşamadım aksine bi önceki doğumumda gittiğim pendik medipolü 5 e katladı. Bebek doktorları ve hemşireleri de mükemmel ilgili. Pompa mama emzirme danışmanlığı ne varsa her şeyi anında çözüyorlar ❤️
Merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz cevaplarım 🙂