Kanye Ebruuugunes kız nasıl bakıyorsunuz maşallah madden mannen valla helal olsun ben bir çocuğa hamileyim daha doğmadan alışverişi tonla tuttu.tmm herif ödüyor ama 3cocuk zor değil mi bacişko
Kanye yarensl 37🤭🤰🏽🎀özel sektör .aileye bakma . üniv okuma .derken . Geç aşık olmak …ne yapayım adamakıllı herif 33umde karşıma çıktı 😆 maddi olarak bekleyelim derken…… Yoksa bnde isterdim 20lerde evlenmek…..
diesa_6 Kanye aynı durum bende de var 34 te tanıştım aşık oldum 35te evlendim 36yım inşallah en kısa zamanda hamile kalırım🤭😄
Ebruuugunes Kanye oğlum 4 yaşında kızım 1.5 yaşında 3 cü çocuk supriz geldi yoksa ruhen istemiyordum medi olarak rabbim rızkını gönderiyor ilkte yaptığımız alışverişi diğerine yapılmıyor 😂
Kanye Allah herkesin aşık olduğu biriyle evlenmek birlikte bir ömür boyu yaşamak nasıl etsin inşallah…ister 20yasinda ol ister 40 Rabbim herkese sevdiği adamla birlikte çocuklarini büyütmek nasip etsin inşallah..
Glprn4 yarensl 9 aylik evli 8 aylik hamileyim 22 yaşımda hamileyim 23 yaşımda anne olucam 31+6 son haftalar üstelik vajinismusum
birLinaaannesi96 yarensl 27 yaşında ilk kızıma hamile kaldım 28 yaşımda doğurdum. Şuan 29 yaşımdayım ikinci çocuğuma hamile olduğumu öğrendim 30 yaşımda 2 çocuğum kucağımda olmuş olacak 😁 ne desem bilemedim hem komik hem değişik ama çok güzel bir his🫠