Gulsm23 Bebişler kıyafetleei çok az kullanıyor, istanbul da nasıl değerlendirdiniz? Fikir verin kızlar hem boşa gitmesin hem ihtiyacı olanın işine yarasın istiyorum.
Ssozdmr Gulsm23 kötü durumda olmuş olan var ise H&M geridönüşüme verebilir indirim alabilirsin. İyi durumda olanları biz bi ablaya veriyoruz mahallede ihtiyacı olanlara veriyor
Fatmet Gulsm23 instagramda ki güvenilir yardım sayfalarına da yollayabilirsin örnek veriyorum mesela ankaraabisi falan var bebek çocuk yetişkin herkese yardımcı oluyor
DogaLina_ Gulsm23 bagli oldugunuz muhtara gidin etrafinizda ihtiyac sahibi olabilicek hamile kisileri ogrenebilirsiniz. Muhtar size yardimci olur
Sesssizliikk4434 Fatmet Ankarabisi böyle kıyafet vs kabul ediyormu Bilginiz kesin mi . Eğer doğruysa eşimin bir dünya kıyafeti var kilo al ver oldugu için ya cok büyük kalıyor uzerine yada kucuk dar oluyor . Hemen değerlendirelim
Sesssizliikk4434 Gulsm23 Eğer göndercegınız biri yoksa kargo parasını karşılayalım imkanınız varsa birine yardm etmiş oluruz