2Princess1Mom nnisanannesiii 10 temmuzda kavuşuyoruz kızımla. 🥰 5 yaşında kızım var. İlk doğumda ne olacağını bilmiyordum güle oynaya doğuma girdim şimdi başıma gelecekleri biliyorum korku, endişe, heyecan hat safhada. Sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲❣️
nnisanannesiii 2Princess1Mom kesinlikle bilmemek daha iyiymiş bende başıma gelecekleri bildiğim icin daha da stres oluyorum,😌
Gamzeince nnisanannesiii temmuzda zam geldi 50 bin oldu ama ben takipli hastasıyım ve doğum temmuzun başı diye fiyat sabitleme yaptılar 35 binden canım. Senin ne kadar fiyatı ?
nnisanannesiii Gamzeince ben ankaranın ilçesinde oturuyorum ama dogum ankarada olacak dış doktor takiplisiyim hastane 33.500 ama kendi doktoruma da ayrı ücret ödenecek dış doktor oldugu için canım
Ssdg Gamzeince yaşam hastanesi tamamen oyun oynuyor millete mart ayından beri zam yapıyoruz ediyoruz diyorlar mart ayından beri 35 bin lira herkese de bu yalanı söylüyorlar yok zam geldi ama siz takipli hasta olduğunuz için 35 olsun diyorlar… doktorumuz orada olmasaydı kesinlikle gidilecek yer değil…