yenianne51 Ayseguls_baby Bende onu istiyorum ama bakalım ali zaten onun babasının adı bende Yağız koymak istiyorum oda Asaf nolacak bilmiyorum 🤦🏻♀️
yenianne51 Ayseguls_baby Evet bende onu diyorum ama gelde bunu eşime anlat nuh diyor peygamber demiyor asaf diyor sürekli😠
Salihanurrr yenianne51 ali kerem çok hoşuma gidiyor benim çok naif iki isimde yan yana daha bi hoş duruyo tercih sizin tabi
melsaanne yenianne51 ya bence annenin olmalı isim hakkı çocuğun bütün sıkıntısını biz çekiyoruz yaa🥹 bu arada bence Ali Asaf güzel olabilir
Pembe_bulut Ali zaten eşinin babasının ismi yanına koyacağınız ismi de sana bıraksın zahmet olmazsa ya bu herifler çok fena 😵💫😅
Oztek37 yenianne51 yenianne51 Canım Ali demir nasıl sence Ali asaf da güzel Ali asil Ali eren Ali çınar
thetwinmom yenianne51 Ali çok güzel isim ben tek isim beğeniyorum yanına ekleme yapmasanız bile güzel ama istiyorsanız eşiniz zaten babasının ismini koymuş ikinci ismi de rica ederseniz sizin seçtiğinizi koyabilirsiniz kırmaz diye düşünüyorum
melsaanne yenianne51 vallahi kendi istediğinize diretin o zaman zaten Ali ismi konuluyor mecburen ikinci isimde sizin istediğiniz olsun hatta öyle sevin eşinizin yanında çocuğu 😆