byz12nur Sila41_ ay şaka gibi ya iki ayda bir zam mı gelir mayıs ayında zam geldi demişlerdi pazartesi soracağım tekrar bende
Sila41_ byz12nur gerçekten konak hastanesi sürekli zam yapıyor galiba herkes farklı birşey söylüyor fiyat hakkında
byz12nur Sila41_ normalde temmuzda geleceğini biliyordum ama mayıs ayında ara zam oldu dediler muayene fiyatları da değişti mi bilmiyorum
Esiilaa Papatyam_42 biz akademide düşünüyoruz su an 50 binden aldık bugün fiyat ama haftam ileri bize sabitledi fiyatı henüz zam gelmedi ama temmuz ayı ıcınde gelır genelde dedi kadın zam
An-gel Esiilaa merhaba. Bende akedemi de düşünüyorum. Fiyatı kiminle görüştünüz acaba? Bende bi görüşüp fiyat almak istiyorum
Annepanil Esiilaa merhaba kaçıncı haftanızdasınız acaba bende akademiye gidiyorum mart gibi sormuştum 50 bin+kdv ile beraber 55 ama fiyatlar değişir demişlerdi daha çok yeniydi gebeliğim şuan 28. Haftamdayım cuma günü kontrole gidicem alabilirsem bu fiyattan doğumu alayım bende zam gelmeden
Esiilaa An-gel hastaneye girince danışmanın yanında hemen ilk camlı oda fiyatlandırma yazıyordu sanırım unuttum odanın adını ama oraya sorarsanız yönlendirirler
Esiilaa Annepanil ben 37. Haftamdayım doktordan doktora degısıyor birde ondan kaynaklı ama sizinde haftanız ileri sayılır bence sizde bir sonrakı kontrolunuzde komusun fiyatı sabıtleyin
Annepanil Esiilaa biz de Nuri beydeyiz ☺️ sizin baya az kalmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla
Esiilaa Annepanil evet artık sayılı günümüz kaldı bizim sizinde inşallah saglıcakla gelir umarım hastaneden de memnun kalırız güzel bir doğum hatırası kalır bizlere🫶🏻💖
Annepanil Esiilaa hastane konusunda şüphenüz olmasın oğlumun doğumunda aynı hastanede oldu şimdi kızım da inşallah aynı yerde biz çok memnun kaldık. Tabi herkesin tecrübesi mutlaka farklıdır illaki umarım size de güzel anılar bırakır 🙏🏻
Esiilaa Annepanil aaa öyle mi siz tecrubelisiniz ne guzel :) biz buraya yenı taşındık benım cok bı arastırma surecım de olmadı son dk hastaneye ve doktora karar verdık gibi oldu içimi rahatlattınız o halde daha mutlu oldum şimdi
An-gel Ömer bey’e takipliyim. 15 haftalığım. Şu an 45+kdv 50 bin dediler ama 35 haftalıktan sonra fiyat konuşuluyor şimdi erken dedi. Yani 35. Haftadan sonra fiyat alacağız haliyle zamlardan da etkileneceğiz.