Nazf ErsBegAs Malesef benim de var :(( Ama yani hep kötü haberler görüyorum, insan ister istemez geriliyor
Noluyoya ErsBegAs Kuzu bende ağır panik atak var gebelikte bile ilaç kullandım doğumdan da korkuyordum baya bide miyomum alınacağı için ayrıca riskliydi inan hamilelikte yaşanan stresin dörtte biri bile değil çok kısa anlık bi olay ve sonu çok güzel inan ben doğum yaptığımda ben doğurduysam bu ruh halimle herkes doğurur dedim
ErsBegAs Noluyoya doktorum her şeyin yolunda olduğunu söylüyor doğrudur dimi 🥲🥹 ay valla rahatlattın beni
Noluyoya ErsBegAs tabi doğrudur canım inan hamileyken benim doktora sorduğum soruları görsen adam tahlil istemiyordu gidip kendim aile hekiminde aklıma gelen tahlili yaptırıp bu neden böyle diye soruyordum :)
miniminibebek ErsBegAs bende de aynısı var ya şöyle olursa böyle olursa vs bebeğimi kucağıma alamazsam dşye beynimin içinde dönüp duruuuor bi de sürekli uzanır pozisyondayım herhangi bi iş yapmam yasak meşguliyetim de yok yani :( aklıma gelince yok oğlum bi şey olmayacak dşye onla konuşuyorum
Ftm2025 ErsBegAs ben sakinleşmiştim ama burada birisinin postunu okumuş bulundum 7 aylık bebeği 3 kere kordon dolanması sebebi ile kaybetmiş çok fazla üzüldüm ona annemde korkutuyor beni sürekli sağa sola uzanma kordonu dolanır emzikten düşer filan diye Allah korusun yaa hepimizinkini
ikincibezelyeayak ErsBegAs Yersiz.. ama çok doğal çok insani Çok kadınsı , çok gebemsi … hormon kokan korkular 😅 bende aynıydım bebeğim 3 yaşında
HavvaM0806_ ErsBegAs gebelikte her adım korkulu geçiyor şuan 13 haftalık hamileyim nasıl diye merak ediyorum mesela maşallah senin herşeyin yolunda annelik başladı desene Allah’ın izniyle birşey olmaz sağlıkla kucağına alırsın inşallah
NoName_ ErsBegAs gayet yerli yerinde bi korku aynıları bende var daha çok normal doğum korkusu olmaya başladı o yüzden bebeğimin baş geliş olmasını içten içe istemedim 28.haftaya kadar makat gelişti dönmezse sezeryan olurdum diyordum mecbur çünkü normal doğumda doğuramazsam korkusu sancı korkusu ya bir şey olursa korkusu oluştu dün 31.haftamızda bebeğimin baş geliş olduğunu öğrendim ilk gebelik çok korkuyorum Rabbim sağlıkla vaktinde kavuşmayı nasip etsin inşallah kolay doğum nasip etsin
orgunaryus ErsBegAs Merhaba, size bir dua attım peygamber efendimizin önerisi. İnstada.eger açılmazsa özelden atabilirim size . İnsta adresim orgunaryuss. Rabb’im sıkıntılarınızı gidersin .
orgunaryus Sümmes sebîle yesserahu ( Abese suresi 20. ayet) anlamı : Sonra ona yolunu kolaylaştırdı. Bu ayeti bol bol okuyalım kız kardeşlerim Rabb’im hepimize hayırlı, çok kolay ve sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin. Benim 3. Doğumum olacak inşaAllah.