SM5534 LilaMr 2025 Ocak ayından sonra normal doğum 72 yada üstüydü sezaryanda 80 milyar denilmişti ama suanki güncel fiyatları nedir bilemiyorum
GizemHamza34 LilaMr bende çok pahalı olduğunu duymuştum Beylikdüzü kolan da yapıcam inşallah zorunlu sezeryan 34.000₺
silasari LilaMr doğum yaptınız mı bilmiyorum, normal doğum için 82bin tl civarı teklif aldık yanlış hatırlamıyorsam. son bir ay sabitleme yapıyorlarmış sadece, o zamana kadar zam gelme ihtimali varmış tabi🤦🏻♀️
Baharkle Bicirik2025 SM5534 LilaMr Sizler nerde doğum yapmayı düşünüyorsunuz ben hala karar veremedim 🥹
Bicirik2025 Baharkle beykent universite hastanesi ya da medicana. Bilemiyorum kafam cok karisik. Ama medicana cok pahali gercekten.
SM5534 Baharkle Canım Ben şubat ayında Bahçelievler memorial hastanesinde doğum yaptım eğer bütçeniz müsaitse kesinlikle o hastane derim
Baharkle Bicirik2025 maalesef pahalı kolan hastanesi uygun gibi ama bende kararsızım. Beykentte ne kadar biliyor musınuz
SM5534 Beyzanur12 biz 2025 Ocak ayına girmeden fiyat sabitletmiştik ozaman muayne 7.500 TLydi.suan uzman doktor 92 Prof ve doçent 117 milyar diye duydum muayeneyi bilmiyorum ama .ben şubat ayında oda kan uyusmazlıgı iğnesi mama falan 88 falan vermiştim sezaryan oldum doktorum doçentti