Bibebek_2kedi Kızım 21 günlük emzik almıyor emzik verince öğürüyor nasıl alıştırabilirim acaba çok istiyorum alışmasını çünkü memeyi emzik niyetine kullanıyor gece gündüz sürekli aranıyor ağzı 🥲
defnevedoruk Bibebek_2kedi ay benimkide 8 günlük 6 gündür deniyorum tutmuyor:(( kızım tutmuştu rahat etmiştim
papatyakokulugece Bibebek_2kedi sürekli aranması normal bır buçuk iki ay olana kadar sürer emzık emse bile üçüncü ayda tutmuştu kızcem emziği 🤷♀️
tanyawon Bibebek_2kedi benim kızım da 7/24 memeden ayrılmazdı 2 haftalıkken denedim en küçüğüydü ama yinede büyük geldiği için öğürüyordu onu çözmüştüm ucuyla emiyodu bi sonra yavas yavas alıstı bazen emerken fırlatıyodu bende elimle destek oluyodum cıkmasın agzından diye öylr öyle alıstı
Bibebek_2kedi defnevedoruk İlk günler benim kızçem tuttu ama ben vermedim çenesi hemen yoruluyor diye emerken yorsun emzikle yormasın diye ama keşke verseymişim şimdi hiç almıyor 😂
Bibebek_2kedi papatyakokulugece Emmesini sorun etmiyorum zaten ama emzik alsa bi tık rahatlarım diye düşünüyorum bazen lavaboya bile gidemiyorum memeyi çıkardığım gibi bağrınıyor 😂
Bibebek_2kedi deniz_95 İnşallah ya bende 4-5 çeşit aldım şuanlık hiçbirini tutmuyor ilerleyen zamanlarda inşallah tutar
deniz_95 Bibebek_2kedi inşallah bunda gene denicem tutar inşallah kim emzik kullanıyorsa çok rahatlık diyo. Bi rahatlığını görsek😂😂😂😂😂😂
Bibebek_2kedi deniz_95 Gerçekten rahatlık ama yiğenlerimden biliyorum emziği taktığı gibi yatıyorlardı inşallah tutar sizin bebişte 😂
Bibebek_2kedi Ftm2025 Gaz için iyi oluyor ama rahatlatıyor en azından şu gaz dönemini atlatana kadar tutsun istiyorum
deniz_95 Bibebek_2kedi ay inşallah ya ilkinde gerçekten emzik ben olmuştum zor oluyordu bu tutar inşallah 🙏