hamilegunlugum5 Kızlar ben evleneli 4 yıl oldu Çelik ve granit tencere almıştım takım takım ama granitlerim çok kötü oldu diplerinin boyası kalktı çizildi ve iki takım yani toplam 6-7 parça tencere bunları kullanmak istemiyorum sağlık açısından ama eşim bişey der mi dandik mi almışsın falan der mi ne biliym ya.. ben dipleri kalktı yenisini alalım desem alır sağlığa önem verir ama acaba içten içe öyle düşünür mü birde bana öneri yapın bunların yerine alabileceğim Çelik takımım var birde ya döküm ya teflon ya da yine granit alıcam öneriniz nedir makineye atılabilen olsun akıl verin bana nasıl bir yol izlesem
tahamommy hamilegunlugum5 önceden graniti çok seviyordum valla yapışmıyor etmiyor diye son bi kaç aydır sadece çelik kullanıyorum ne yapışma ne bişey mis gibi sağlıklı oluyor ya bence biraz çeliklerini kullan pilavı falan ilerde duruma göre alırsın ama en sağlıklısı döküm tabi kiii aralarında
hemsireblog1 hamilegunlugum5 yani biz çeyize bir şeyler alırken ömürlük diye düşünerek alsakta bu şansa bağlı oluyor. Söylenmemesi gerekir
3_bebelianne hamilegunlugum5 4yıl uzun zaman 5.yılda tüm ev eşyalarını yeniledik biz neden söylemeye çekindin alt tarafı tencere tava bu bence alır yenisini
kedili1anne Her şeyi konuşabildiğiniz,nasıl olsa beni anlar ve farklı düşünmez dediğiniz bir ilişki olması en sağlıklısı Böyle düşünmek yerine uygun vakti bulup konuş bence Eminim seni seviyor ve anlayışla karşılayacaktır
Ayseguls_baby hamilegunlugum5 ben granitlerimin hepsini kaldırdım pilav tenceresi hariç. Herşeyimi çelikte pişiriyorum sağlık açısından
forumgurmesi Bu kadar önemsiyor musunuz eşlerinizi cidden ya, evdeki eşya hakkında da söz hakkı olmasın bir zahmet. Ömür boyu aynı tencereleri mi kullanacaksınız. Ben alırım değiştiririm eşimin ruhu bile duymaz. Fikir bile sormam.
Anneyimmmben forumgurmesi aynı dusuncedeyim. Bazen sırf post açmak için mi böyle konular açıyorlar diyorum😂
papatyakokulugece hamilegunlugum5 makinaya hiç bir granıt girmez kv bes yıldır kullanıyor bir tane çizik yok ben bir tencere attım 2 yılda esımdem habersiz 🤭 shaffer öneririm 👌
Arazynp hamilegunlugum5 benimkiler yepyeni olsa da dandik almissin diyor 🤣ne dusunurse düşünsün. Açık arayan bulmak isteyen zaten bulur.
halitefe hamilegunlugum5 ya insan eşinden böyle çekinir mi altı üstü tencere yani çok düşünme bir iki parça al kullan
adatuna hamilegunlugum5 ben her şeyi çelikte yapıyorum başka tencerem yok fisshle düdüklü dışında her şeye yetiyolar Neden açıklama yapma zorunluluğu hissrdiyorsun ki beğendim aldım bunları da attım dersin
Anneyimmmben hamilegunlugum5 ya o sizin eşiniz ne kadar ince düşünüyorsunuz. Bu kadar ince düşünce sizi çok yorar. Aldığınız ürün cizildiyse sağlığa önem veriyor alır demişsiniz alırsa alsın bir zahmet. Ceyizde aldığımız herşeyi ömür boyu kullanacak değiliz
anneyim01 hamilegunlugum5 Senle mezaramı gidecek bacım at kötü olanları iyisinden al Korkmazın döküm var cokta iyi yine araşatır. ama sıkıntıya girmene gerek yok cekinecek durumda yok öneri veren olcaktır içine hangisi sinerse al birde tahta kaşık kullan celik cizer Bacım
Visneliturtam2 hamilegunlugum5 canım öyle derse sende benimkiler dandik çıktı onca da masraf yapmıştım hadi şimdi sen al bakalım en kalitelisini 😁