09Tugba_0909 Magnezyum eksikliği nasıl anlaşılır dünden beri sağ baldır kısmımda ağrı var kramp gibi çok şiddetli değil dayanamıycak kadar değil ama ağrı var magnezyum eksikliği olabilir mi
Gzm122 09Tugba_0909 kan verip değerlerinize baktırsanız iyi olur bende magnezyum eksikliği var her sabah bacağıma giren krampla uyanıyorum ama doktorum magnezyumu 36. Hafta itibariyle kesti doğum sancılarını da geciktirdiği için. Sizin daha vaktiniz varmış kullanın bence
bizzocone 09Tugba_0909 benim de oluyodu bacağımın arkasında ağrı sabahları ben de magnezyumu yüksek soda içmeye başladım daha iyi şuan
Gzm122 09Tugba_0909 Bence şuan kullanabilrisiniz magnezyumu bir zararı yok aksine faydası var ama dediğim gibi 36 hafta itibariyle bırakmanız lazım
Yaseminbasdag Gzm122 Neden bırakmalısınız dediniz acaba ben 36. Haftaya girdim sancı görününce 2 ye cıkartıldı da
Gzm122 Yaseminbasdag Sancılara engel olduğu için doğum süresini uzattığı için 36 hafta itibariyle bıraktırıyorlar. Sizin aslında bırakmanız lazım arttırılması gerekmiyor ki normal doğum düşünüyorsanız Allah Allah çok enteresan