Sayoss Cinsiyetimiz bugün kesinleşti detaylı ultrasonum vardı dr erkek dedi 🩵🩵 ilk 16 hafta öğrenemiştik göstermiyordu hurafeler testler teoriler herşey kız gösteriyordu ama sonuç erkek 😂 Çoğunlukla detaylıda erkek deyipte kordon yada eli olduğunu çok kişide okuyunca bende heyecanla bekliyordum farklı mı çıkar acaba diye ama kesinmiş 😍 Sağlıkla sıhhatle gelsin evimizin ikinci paşası 🩵 Artık bende 2 erkek annesi olarak Hürrem Sultan olurum evde 😂 Cinsiyetimizi bilen arkadaşlarada çoook teşekkür ediyorum 🥰 @Rozerinnn6301 @bebek_29 @Maviss718
SuEr_Tu1512 Sayoss Aynı kaderi yaşıyor olmamıızz😍 Bütün hurafeler, takvimler, burada cinsiyet bakanlar kız çıkıyorken. İkinci oğluşumun gelceğini öğrendim😁 Evdeki prensesliğe devam tacımız düşmesin👑
YyyyYasemin birmayismasali oyyy maşallah 9 haftada demek eller ayaklar daha çok belli oluyor yerim o küçük parmakları bizde 8 haftalığız 8+6 da kontrolümüz var umarım bizde sağlıklıcana görürüzzz maşallahhh tekrardan❤️
birmayismasali YyyyYasemin evet elleri ayakları hareket bile ediyordu çok güzeldi 🥹💕 insallah sizde sağlıkla görürsünüzzz
YyyyYasemin birmayismasali oy Allah razı olsun canım inşallah inşallah…sağlıkla kucağına al Rabbim nazarlardan korusun bu arada erkek bebek sağda derler tahminim erkek gibi🥰
birmayismasali prenseslerblogg bazıları kese şeklinden cinsiyet tahmininde bulunabiliyor ondan dolayı paylaştım 💕😂
Sayoss SuEr_Tu1512 Aynen bacım prenseslik bizde kaldı neyse sağlıklı olsunlar inşallah kader ortağım 😂😂
Sayoss birmayismasali valla canım bu yıl kim ne istiyorsa tersi bebek geliyor ben ve çevrem öyle oldu 😂