rmkrtl 12 haftalık hamileyim bugün detaylı ultrasonda bu teşhis konuldu basına gelen var mı sonradan düzelen beynin ön bölgesi yokmuş lütfen yardim cok caresizim :(
Ruruu rmkrtl tip ve teknoloji her ne kadar ilerlemis olursa olsun bazen detayli ultrasonda soylenenler bebek dogdugunda bebekte olmuyor buna kac kere denk geldim. %100 dogrudur diyemeyiz yani kendinizi strese sokmayin Allah hayirlisini versin 🌸
Dadas rmkrtl böyle birşey hiç duymadım kuzum. Çaresizlerin çaresi Allah’tır 🥺♥️ . Rabbim yar ve yardımcınız olsun 🌸
Kaderyusuf rmkrtl sizin için araştırdım çok ağır bi genetik bozuklukmuş maalesef farklı formlarına denk gelmiştim ama hiç bu bozukluğu sahip bi bebeği görmedim açıkçası. Acaba ne kadar ağır olduğunu söylediler mi dereceleri var çünkü.
rmkrtl Kaderyusuf perinatolojiye gidicem yarin kesin sonuc icin cok agır evet ailelerimizde de yok anlamadım niye boyle😥
Kaderyusuf rmkrtl genetik olmadan da oluşabiliyor anladığım kadarıyla ama genetik yaptırın bence en azından sebebini öğrenirsiniz
rmkrtl adatuna evet doktorum normalde süphelendi sonra detaylıya yönlendirdi zaten kanamam vardi hastane yatısındaydım