melikegkbltt__ kubos_ aynıymışız güzelim sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah🩷 bende ne zamandır bakıyorum dediğim gibi bulamıyorum kliniklere bakmaya başladım yavaştan
Ehjfjsjs Fd01 Seyhan başkent Hastanesi’nde perinatoloji bölümü Mehmet isikalan doktoruna yönlendirdi pazartesi giricem 6 buçuk civarı fiyatı muayene+perinatoloji
Fd01 Ehjfjsjs teşekkür ederim bende devlet hastanesinden randevu aldm inslalah iyi olur benm doktormda Seyhan başkentte Hakan kalayciyi önermişti bazıları memnun olmadığı için gitmek istemedm
Ehjfjsjs Fd01 rica ederim canım evet onu bende duydum orda olduğunu bilmiyrdm burda postlarda memnun kalmayan çoktu. Sen hangi hastaneden aldın randevu
Miniginannesiiii1111 Fd01 hakan kalaycı Seyhan başkentte ayrılalı çok oldu arkadaslar 🙂 ilk gebeligimde hakan bey yapmıştı detaylı ultrasonu rahat bir hocadır sakın relax germeyen işinin ehli
Glsahe momandboy_ Sakarya Adapazarı’nda özel Beyhekim Hastanesi’ne yaptırdım fiyat 3.000₺ anlaşmalı kurum olduğu için 2.250₺'ye yaptırdım
dndukaya momandboy_ ben cumartesi gidicem kendi doktorum onerdigi için indirimli 4250 İstanbul Şişli’de özel bir klinik ama başka bı kaç yere sordum 5000 bin ve üzeri fiyat vermişlerdi
Fd01 Miniginannesiiii1111 bilmiyordm ben dokturum sadece Hakan kalayciyi onerdi ama devletten randevu bulunca oraya gdecem
Quennnn58 Edosum Edosum memmun kaldınız mı ben de ona randevu aldm detaylı inceliyor mu renkli foto ve ce veriyor mu