Sedosunuzz 21 hafta olduk kızlar ama hala cinsiyeti bilmiyorum 18 haftaya kadar kız dediler en son Dr Bi çıkıntı var gibi ama kordonda olabilir dedi 🧘🏻♀️Tüm belirtiler kız gibiydi önerisi olan var mı 💖
Edizhr Sedosunuzz 13 haftada erkek bebek denildi daha sonra bir daha kendini göstermedi 22 haftada ayrıntılı ultrasonda kız olduğunu öğrendim 3 kızım nasipse yolda
1122334455 Sedosunuzz benim 24 haftada belli oldu kız dediler dediler sonra 24 te pat erkek dedi başka bir doktora gittim erkek dedi 29 haftanın içimdeyim Dr a artık eminsiniz dimi dedim evet tabi ki bakın tesisleri oluşmaya başlamış diyor 🤷♀️ sağlıkla gelsinde bakalım bize ne çıkacak
Sedosunuzz minismom yarın 10 da gidicem inşallah kuzenimde 9 ay erkek dediler doğdu kız bakalım ne olacak bizimki ☺️
minismom Sedosunuzz aaa detaylıda net gorunur aslında ama karıstırdı dmek ki kordonla 🤣 saglıklı olsunlarda ama insan bi sasırır 9 ay boyunca erkek diye bekle dogumda kız cıksın sok etkisi yaratır 😀 insallah sen ogrenirsin yarın 😊
Sedosunuzz minismom hiç sorma varya herşey erkek bebeğe göre aldılar yavrum ponçik bor kız olmasına rağmen erkek gibi büyüdü 🫢 bnm de öyle olur diye aklım çıkıyor 😂
minismom Sedosunuzz kıyamam yaa burda biri daha vardı kız demisler onada ama o detaylıya girmemis erkek dogmus yarın haber ver bakalım 😂
1122334455 minismom hayır canım haftasını geçti belli başlı pozisyonu doktor zor buluyordu detaylıda nasıl olucaktı zaten randevu düşürene kadar haftam bitti 🤭
minismom 1122334455 dogumda bi suprizde sana olabilir o zaman dicemde bacak arası cok net 😂 kız dediklerinde bacak arası ultrasonu vermemislermiydi
minismom 1122334455 benimkide oyleydi bi turlu actıramadım bacaklarını detaylıda kız oldugunu ogrendik artık 😀
minismom 1122334455 alttaki bacak arasımı oluyo ben pek anlamıyorumda yukarıdaki fotoda baya belli yani pipisi flan 😊
1122334455 minismom aynen o çıkıntı pipiymiş başka bir doktora gittim bu yüzden kız dediler sonra erkek dediler diye iki üç doktora daha gittim hepsi erkek dedi sağlık olsun iki tane kızım var bakalım oğlan çocuğu büyütmek nasılmış rabbim nasip ediyor onu da görürüz inşallah 🙏🏻