Yuuki Bugün doğum yapmak istediğim hastane 85 bin tl fiyat söyledi güncellenmiş fiyat son haftam daha makul bir hastane düşünüyorum, sizin doğum ücretleriniz de değişim mevcut mu ?
erikarpuz Yuuki hangi hastane acaba benim hastanem de temmuzda zam yapacağız dedi ama arayıp sormadım henüz 😭
Ehjfjsjs Yuuki sizin postu görünce hemen hastanemi aradım guncellenmemis fiyat canım aynısını dedi umarım değişmez su saatden sonra hastane ve doktor bulmakda zor😵💫
Meryeminannesi20 Yuuki çok yaa gerçekten daha 1 temmuz yeni oldu bence eski hasta olduğunuzu ve eski fiyattan faydalanmak için ricada bulunun derim bende yarın gideceğim henüz güncelleme oldumu bilgim yok en son 18.500 dü
Busra1904 erikarpuz canım fiyat sabitleme yapıyorlar mi ara sor bence yada gidip sor bazı hastaneler yapıyor eğer en az 6 aylık hamileysen . Bebek çok kückkennyapmıyor
Yuuki Ehjfjsjs Sormayın ben bu hastaneyi planlamıştım ve uygundu o vakit fiyatı bana göre ama artış kötü oldu son dakika golü yedim 🥹
Yuuki Meryeminannesi20 Sizin çok iyiymiş yok maalesef ne dediysek düşmediler fiyattan bende simdi hastane arıyorum
EceEgemen Meryeminannesi20 yapmıyorlar cnm ben konuştum kesinlikle kabul etmedi erken ödeme yapalım dedik çok saçma yani eski hastaya yapılmaması gerekir en azından 8 9 aylık olan
EceEgemen Yuuki bnm hastanede de temmuzda zam yapacağız dedi sinir oldum bu zmna kadsr fiyattan dolayı zaten buraya başlamıştım ne kadsr yapacakları da belli değil net bişey söylemiyor aksi gibi. Doğum yaptığınız zaman öğrenirsiniz deyip geçiştirdi öyle saçmalık mı olur dedim bizim elimizde olan bişey değil diyor insanlar ona göre hazırlık yapıyor yani. Temmuzun kaçında zam olacağı belli değilmiş ee yani ben neden kaç aydır düzenli muayene olduğum yere son dk da zamlı fiyat ödeyeyim ki çok saçma. 30 bin normalde sezeryan ee geldiğimizde 60 derseniz nolcak dedim yok cnm öyle fahiş bir zam olmaz diyor Allah razı olsun dedim 🤣
Yuuki EceEgemen 40 civarı olur tahminen genelde 10 bin min geliyormuş haftanız kaç gerçekten aşırı saçma olaylar
Mavili1480 Yuuki Bizimde zamdan önce 28 zamdan sonra 35 olmuş indirim istedik biraz zor oldu ama 31.500 ödemesini yaptık cuma günü doğumum
Beboko52229 Benim gittiğim hastanede 28 bin tlydi. Temmuz güncellenmesi gelicekmiş ama yüzdeler şuan bellı degılmıs ama benım tahmınım 35 bin falan civari olucak bakalım haftaya gidince bellı ollur