Melisal Merhaba ikiz gebelikte fetal dna için test yaptırıp memnun kaldığınız laboratuvarlar hangileri her lab ikizler konusunda başarılı olmuyormuş yaptıran anneler öneride bulunabilir mi ?
imcakir Melisal ben eurofinste yaptırdım memnunum. Bir sorun görülmedi zaten memnuniyetsizlik yaşadığım bir şey olmadı
Melisal imcakir orası ayrı bakamıyormuş bebeklere ama bakılan yerler de doğru raporlama yapamaz dedi yeni konuştum kafam karıştı
Asiyeyet Panaroma şirketine yaptırdım. Özellikle çift yumurta ikizleri için en uygun yer burasıymış. İki bebek için de ayrı raporlama yapan tek şirket olduğunu söyledi doktorum.
Melisal Asiyeyet teşekkür ederim aradığım detay bu dna ları ayırabiliyorlar mı ? Sizin sonuçlarınız nasıl geldi Araştıracağım hemen
Melisal Asiyeyet panorama laboratuvar adı mı yoksa test kapsamı adı mı yaptırdığınız merkezin tam adı ve yerini yazabilir misiniz
Asiyeyet Melisal natera panaroma firmanın adı. Fetal DNA yapan farklı firmalar da var. Ancak çift yumurta ikizlerinde ayrı ayrı DNA yani iki bebek için ayrı ayrı sonuç veren tek firma burası dedi doktorum. ben pazartesi günü verdim kan. Henüz çıkmadı sonuçlarımız.
Asiyeyet Melisal bize numarayı doktorumuz verdi, hemşire evinize gelip alıyor kanı ve Amerika’ya gönderiyor. 10-12 gün içinde sonuçlar direkt doktorunuza gönderiliyor.
Melisal Asiyeyet sonucunuz çıktı mı merak ettim bide netra panorama için bir iletişim no bulamadım benimle paylaşır mısınız
Asiyeyet Melisal merhaba, çıkmadı hala. 10-14 gün demişlerdi. 0 (552) 160 64 78 Görüştüğüm kişinin adını hatırlamıyorum maalesef. Bize normalde 540$demişlerdi indirim istedik 500$yaptılar siz de söyleyin mutlaka.