NedretDemirayErdem Ben 1yaşını aldım şimdi tekrardan deneyin arkadaşlar teşekkürler indirimi haberi için 🤗
Bebekim123 istkizannesi kafa yapısı değişmediği sürece zamanın ne önemi var ki canım 😏 çok da tınnn 💃🏻💃🏻💃🏻 Ben kısıma neler neler alacağım o babaannesinin de gözü düşecek içi gidecek o zaman ben ona söyleyeceğim 😡
blackeagle BerilGzl ay bende kaptim bi tane 9 ay mayısta doğumum 1 yaş alcaktım tükenmiş ama sansa artik allah razi olsun :)
YagmurDaskn BerilGzl Ya inanmıyorum daha cinsiyet belli değil. Ya kızsa ve indirimi kaçırırsam 😭 alsam bu sefer de erkek olsa 🤷♀️
mlkmrtemn ben bir türlü alamadım montu😕 giriyorum sepetten geri gidiyor 3 gündür deniyorum siz nasıl aldınız
Sedaince Ozge1008 bişey sormak istiyorum sipariş verdim şimdi ödeme de onayladım adres verdim ama kredi kartı falan istemedi kapıda ödeme mi olacak acaba onaylanmışmıdır sipariş bilemedim
Ozge1008 Sedaince daha önce alışveriş yaptıysanız kart kayıtlı olabilir. Bildiğim kadarıyla kapıda ödeme seçeneği yok. Emin misiniz siparişin onaylandığına? Hesabınıza girip siparişlerim kısmından bi kontrol edin