Meridaily vanilya_kokusu_ evet ovülasyon testi😊 ben birgebeningünlüğü markasını kullanıyordum. Öğlen 13 gibi yapıyordum, öncesinde 2 saat önceden sıvı alımını kesiyordum
Hatice_11 Meridaily merhaba bende bir gebenin günlüğünden aldım yanında verilen kaset gebelik testi en erken ne zaman yapılabiliyor bilginiz var mı .
[silindi] vanilya_kokusu_ az çok bildiğim kadarıyla pik değil daha İkisi de aynı koyuluğa gelicek sanırım
Sena1359 vanilya_kokusu_ yok canım pik değil şu anda ikisinin de aynı koyulukta olması gerekiyor yapmaya devam et 💞
Meridaily vanilya_kokusu_ pik olmamış kuzum daha ikisi de aynı koyulukta olması lazım benim yaptığım testde öyle diyordu. Kağıtta öyle mi yazıyor? Kaç tane aldın kuzum test hergün aynı saatte yapsan kontrol daha iyi olur
Cnsmv vanilya_kokusu_ bu güzel bir test ilk gebeliğimde bununla takip etmiştim yumurtlamamı çok net gösteriyor
vanilya_kokusu_ Meridaily 5 tane aldım canım öyle vardı benim yumurtlama dönemim temuz iki gösteriyordu
Meridaily vanilya_kokusu_ tamam devam et kuzum birden kopkoyu oluyor zaten,kağıtta da ikisi aynı koyulukta olması gerekiyor mu yazıyo. Bu testin özelliklerini bilmiyorum da pek ama bence öyledir
Meridaily vanilya_kokusu_ sen yine gün aşırı değerlendir bence akıntın da başladıysa pik yakındır kaçırma ovülasyonu
Meridaily vanilya_kokusu_ evet ama bence öğlen saatlerinde yap 13-17 .ben hep ya 13 ya 14 de yapıyordum