15336010 Hanımlar bebeğinizi sagdami solda mi hissediyorsunuz cinsiyeti nedir ben solda hissediyorum ama cinsiyetimiz belli değil merak ettim
Gulikaa erikarpuz o kadar keseden yorum yapiliyor soldaysa kiz sagdaysa erkek diye o zaman bu teori curumus oluyor dimi ama🤷♀️
Gulikaa Burcu81- sag taraftaysa erkek derler halbuki Hergun o kadar konu aciliyor keseyle ilgili cinsiyet tahmini Solda olup erkek olan sagda olup kiz olan da var demekki🫢
Burcu81- Gulikaa var canım ama benim çift rahimim var ☺️ Bide sol göğüs ucu büyükse kız sağ göğüs ucu büyükse erkek diye okumuştum bende tuttu
Ipek0z 15336010 oğlumda hep sağda hissettim kalp atışlarını da sağda buldu hep ebe. Şimdi solda hissediyorum inşallah kızdır🤣
Mavideniz26 Burcu81- benim sağ göğsüm daha çok agırıyor bazen sızlıyor ama ucuna falan bakmadım büyük mü aynı mı falan diye 🤭
Gulikaa Burcu81- gogus ucu degilde gogus diye biliyorum ben canim benimde sol daha buyuk su an ama keseye gore erkek diyorlar😀
Sevl Benim oğlumda ilk haftalar sağ kasığım ağrırdı doktor sağa yerleşmiş demişti bunda solum ağrıdı hep bellindeğil cinsiyet doktor kıza benziyor dedi
HumaBetul342 15336010 Ya aslında solda olursa kız ,sağda olursa erkek diyorlar ama ben ilk hamileligimde solda hissettim genelde oradaydı kızım oldu şimdide sağda hissediyorum cinsiyetimiz kız 🙃🤗