H2001e Kızlar 32 haftalık hamileyim doktorum demir serumu takacağını söyledi nasıl oluyor ne kadar sürüyor hastanede yatılıyor mu?
History5 H2001e Ben taktırdım geçen hafta mahvoldum aşırı ağır geldi alerjik reaksiyona uğramışım mutlaka gözetim altında olun o an tavsiyem bu
ikibebelianne-M H2001e acilde takıyorlar ilk dogumdan sonra takılmıştı 30-45 da bitiyor alerji yapabilir
020525 H2001e geçen hafta iki serum olarak takıldı. Doktorun rapor yazıp ilacı yazıyor. Gidip ezcaneden alıp kadın doğum servisinde yatarak aldım bende alerji reaksiyonu göstermedi. Serum bitti 15 dj sonra çıktım
H2001e History5 ya doktorum sordu alerjik reaksiyonun var mı diye bende yok dedim bildiğim yok çünkü acaba herhangi duruma karşı hastanede tutar mı
H2001e 020525 günübirlik serum yatışı mı serum biter bitmez çıkılıyor mu bende ilk defa taktırcam evim uzak o yüzden temkinli gitmek istiyorum
Fatmanurduru 020525 ne kadar ücret ödediniz acaba? Devlet hastanesinde takılacak banada doktor yazdığında eczaneye ne kadar ödeme yapılıyor ?
History5 H2001e Bende bu hayatıma kadar yaşamadım ilaç alerjisi ama bu çok alerjikmiş olmayan insanda bile olabilirmiş ama olmayanda var tabii beni 4 buçuk saat gözetim altında tuttular
ikibebelianne-M H2001e ben bi kaç kez taktirdim hamile kalmadan önce ve doğumdan sonra hamile kalmadan önce 2 kez takılmıştı 2.de heryerim kabardı 1-2 güne gecti ama doğumdan sonra olan bir yan etki yapmadı
seymaseda H2001e Cumartesi akşamı takıldım raporlu zaten haftada 1 kez takılacak mutlaka hastane olması gerekiyor allerjik bişey olabilir diye
seymaseda H2001e Yan etki yapmadı 30.haftada takıldı benim geçen cumartesi ama çok düşükse taktırabilir haftayla alakası yok
3_bebelianne H2001e evet 5kez 3gün arayla aldım acilden doktor ve hemşireler zaten nasıl oldun vesaire diye soruyorlar bir terslik olursa bildirirsin
Dilos-1 H2001e acilde takıldı hemen bitiyor sonra 2 saat beklettiler alerji riskine karşı hiçbir şey olmadı aylarca demir hapını boşuna kullanmışım dedirtti gözüm açıldı resmen kendime geldim