Kızlar haftam 39+4, beni merak edenler olmuştu doğumum başladı bebek kanalda şu an ve bu gece itibari ile 5/ 7 dk lık düzenli sancılar çekiyorum fakat hastane hem yer kapasitesi olmadığı için hem de açılmam 3 cm olduğu icin sancını evde çek aktif doğum fazında gel dedi . Evde bildiğiniz doğum sancısı çekiyorum çok fenaaa . Sancılarım Nst se 100 e kadar çıkıyordu , Bu arada bol kanlı nişanım geldi bu gün ve kızlar 39+4 e kadar olmayan açılma bu gün hızlı şekilde 3 cm ulaştı . Şimdi hem açılmamı arttırmam lazım hem sancı sıklığının cogalması için bana öneri verebilir misiniz 🥺🥺♥️ sizce kaç günde doğururum ?
Bu arada bebek kilosu 3900 , doğum gerçekleşmezse dahi en fazla 1 hafta daha bekleyip alırız dediler ama ben bekledikçe bebek iri bebek kategroissin de olcak çok korkuyorum zaten bu gün kağıda iri bebek sınırında yazıldı. Kafa çapı da büyük ama doktor yine de bunlar sorun değil normal doğum a müsaitsin dedi korkum daha fazla oldu ne kadar öyle deseler de . Bana yardımcı olun kızlar ya napmam lazım doğumu başlatmak içinnnn