Mavideniz26 Kızlar internete birşey okudum hamile bir insanın idrarı koyuysa bebeği kız, eğer açık renkse erkek diyorlar doğruluk payı var mı yoksa hurafe mi buda 🤭
HumaBetul342 Mavideniz26 Hurafe olduğunu düşünüyorum çünkü bazen yediğimiz içtiğimizden idrar rengi değişebiliyor.
DuruDefne_mommy Mavideniz26 idrar rengi sabit kalan bir şey değil ki 😅normalde koyu olan idrar çok su içince açılıyor 😅😅
Rojda09 Mavideniz26 hurafe mi değil mi bilmiyorum oğluma hamileyken çok sıvı alamadığım zaman bile idrar rengim açıktı bu sefer ne kadar çok su içsem de idrar rengim bi tık koyu
Rojda09 Mavideniz26 17 haftalık baktık cinsiyete doktor kız dedi hatta benim idrarım normalde bile koyu renkli nadiren olur bana garip gelmişti acaba niye koyu diye demek ki sebebi buymuş hjjkljhh😂😂
Burcu81- Mavideniz26 evet tuttu canım 🥰 bide sol göğüs ucu büyükse kız sağ göğüs ucu büyükse erkek olur diye okumuştum oda tuttu 😂
1kovakizi İlk zamanlar su bile midemi bulandırdığı için 9.haftaya kadar idrarım koyuydu artık su içmeye başladım ve rengi açıldı 😂 ben pek inanmıyorum buna