Masalceylan Ağda sonrası cildim bildiğiniz yanık gibi durdu çok tahriş oldu ve geçmedi ve şimdide kaşınıyor iz olarak kalır mı bu normal bantli olanlardan kullandım aslında neden böyle oldu anlamadım ne kullanabilirim
petronix Masalceylan Bende bir kere aynı yere defalarca vurmuştum kızardı tahriş oldu hatta morarmalar oldu Bepanthol sürdüm geçti varsa ondan sürün yada herhangi bir krem Fito olur hametan olur
Masalceylan petronix silverdin olur mu cnm benimde öyle oldu ve böyle kalcak diye korkuyorum çok kötü gözüküyor çünkü tertemizdi koltuk altım ve kollarım mahvettim resmen ilk defada yapmıyorum aslında ama
Masalceylan petronix https://mutluresim.com/images/2025/07/01/Xehdaj.jpeg. Böyle şu anda cnm tam belli oluyor mu fotoda bilmiyorum koltuk altım daha fena bu sefer fazla zorladım heralde anlamadım ya
petronix Masalceylan Ay kötü olmuş ama geçer bi kaç güne kremi falan sür bi yeri iki defa yapınca tahriş oluyo belki fark etmeden öyle yaptın. Yada ağda yeni miydi? Havalarda sıcak tahriş olmuş soguk kompres falanda yap
Masalceylan petronix öyle yapicam cnm çok sagol Allah razı olsun cevap. Verdiğin için kimsede cevap vermiyor napcagimi da bilemedim 🥰🙏