Edizhr tatlibebegim_ trendyolda var canım eczanelerde de var bı sor sen ablamda çok işe yaradı onda ekstra tüylenme yoktuda o normal epilasyon sonrası sürüyordu
tatlibebegim_ Edizhr bende pcosta var ondan dolayı tüylenme sanırım inşallah işe yarar alıcsm bakalım beni iyice mahvetmesinde😂 bi tüy azaltıcı krem var bide tüy dökücü aynı marka ama içerik farklı hangi ürün acaba dediğiniz?
Htc03003 gebelk ben 2 defa femara bir defa klomen kullandım olmadı sonra dahiliye doktoru glifor başladı insülin direncim için 1 ay sonra hamile kaldım
Edizhr tatlibebegim_ sen Google ye bioder tüy azaltıcı serum yaz sonra alışverişe tikla orda çıkıyor serum falan yazıyor onalra bak
Kaderyusuf gebelk bende glifor gonal f pharma supra ile hamile kaldım ilk çocuğuma ve fazla kilom vardı birde diyet yaptım.
fatmayt gebelk merhaba ben femarayi ilk kullanmamda hamile kladim. Kolemn kullandim ise yaramayinca dr onu vermişti. Pcos vardi. 1 yil sonra hamile kaldım. Su an kizim 5 yasinda ikinciye hamileyim kendiliginden hemen oldu bu.
gebelk gebelk doktor tahlillerimde bir problem görmedi fakat yumurta büyütüyor femara aksi bu sekilde bir deneyelim dedi süreci hızlandırmak icin ve pcos oldugu icin muhtemelen
Ayca517 Htc03003 benim 5.6 cikiyor dr lar diyet yap diyor sadece hic ilac falan vermediler acaba ben de mi kullansam bu vitamin ve gliforu bilemiyorum :/ sizin 3 se benm sizden daha yuksek oluyor