Minnakpopus yabna acile gitmelisin biz buradan hiçbirşey yapamayız. Kaç haftalıksın nedir ne değildir hamile misin hiçbişe yazmamışsın ki. Doktora görünmelisin hamileysenn
Parlalina yabna ilk haftalarda ilişki olmasaydı keşke normalde izin vermiyorlar ilk 3 ay doktorlar ama siz bi acile gidin muayene olun bi sıkıntı yoktur inşallah progestan fitil kullanıp yatmanız gerekir ama önce doktora gidin lütfen
yabna Minnakpopus 9+5 hamileyim bi sıkıntı yoktu ilişkiden sonra kahverengi lekelenme olmuştu bi kaç gündür sürüyodu bugünde az önce kırmızı gelmiş çok korktum doktora mesaj attım progestan kullanın diyor müsait zamanda gelin bakalım dedi hiç tatmin edici cevap vermedi tedirgin oldum
Minnakpopus yabna müsait zamanımı var hemen gel demeliydi. İmkanınız varsa başka doktora görünün ihmal etmeyin bugün gidin mutlaka
yabna Minnakpopus hiç ilgili gibi gelmedi bana da özel hastaneye gidiyorum ya bide olmazsa acile gidicem eşimi bekliyorum
yabna Nursemom90 yoğun değil 1 parmak uzunluğunda ve genişliğinde kırmızı kahverengi şeklinde geldi şuan devam etmiyor uzanıyorum ama hafif kasık ağrım var
yabna Parlalina doktorum bi sıkıntı olmayınca yasaklamamıştı :/ eşimi bekliyorum gidicez insallah tesekkür ederim