Busraaygnn Bende klasik olarak bı doğum yapsam da bende paylassam diyenler den biri olarak 🤗39+3 yani 19 subat sali gunu yani dün sabah 10 :30 da nişan im geldi ama sancılarım yoktu telaş yapmadım ama heyecanlandım tabiki😍12:30 da pembemsi ve kahverengi leke geldi tekrar doktoruma gittik ultrasonla baktı nst ye yolladı sancı ve herhangi bi durum görünmedi aksama da doğum yapabilirsin 2 gün sonra da dedi sancıların olup siklasirsa öyle gel dedi eve gittim 2 saat sonra pembemsi leke avucum kadar geldi aksam doğum yapacagimi hissettim saat 7 oldu ve benim kasılmalarım başladı yarım saatte bir bi kere sancı oldu sonra 10 dk da bir oldu direk 5 dk da bire indi ve en son 3 dk da bire inince hastahaneye gittik saat aksam 9 du sancılarım arttı ikinmayi kesinlikle evinizde çalışın ve kesinlikle ağrı girdiğinde comelme hareketi ve bele masaj beni rahatlaasaydi zor rahatlayip doğum yapardım biraz zor bi süreç kızlar gerçekten dua isteyin bütün tanidiklarinizdan kimin duası kabul olur bilinmez 5 saat 15 dk sancı çektim gece 2 yi 15 gece 20 Şubat bugün doğum yaptım rabbim isteyen herkesé bu duyguyu yaşatsin hepinize hayırlı sabahlar🤗doğum bekleyenlerinde Allah yar ve yardimcisi olsun🤗
TugceArslan Busraaygnn Ne kadar çabuk yazabilmişsin hikayeni💕 Şükürler olsun ki kavuşmuşsun bebeğine. Darısı başımıza☺️