Asteriaa Kizlar sizde örgü oruyormuusunuzz ? Hazırlıklar nasıl gidiyor ☺️![https://mutluresim.com/images/2025/07/01/Xeuq5g.jpg]
ppmerlina Asteriaa tuluma bayıldım 🤣🤣 Vallahi ben örgüden hiç anlamam o yüzden ailem sağolsun onlar ördüler 🤣🤣
Asteriaa Asteriaa ppmerlina bende işte çok anlamiyom da annem yardım edince orebiliyorum 5 örüp 6 sıra geri söküyorum shdhsh annem diyor sana anlatana kadar ben yapsam daha az zorlanirdim.jdjdjsjdjsjjd
Dadas Asteriaa ay maşallah ellerinize sağlık. Bizim de örgüler anneanne ve babaanneden 🥰❤️. Çünkü anası beceriksiz 😂🤭 bende hazır ipten bir battaniye örmüştüm bir onu becerebildim 😂😂
Asteriaa Dadas benim kayınvalidem aşırı ytenekli biri ya annemde ayrı öyle kayınvalidem.makine örgüsü gibi örüyor eli çok yatkın çok özeniyorum.insallah büyüyünce onun gibi olurum djjdjdjdjsjd
Dadas Asteriaa olursunuz olur sizde ışık gördüm ben . Beş yapıp altı sökmede olsa pes etmemenize hayran kaldım kdkdkdk. Ben başlıyorum ya olmuyor deyip atıyorum bir kenara 😂🤭
Asteriaa Dadas valla annem diyor bu kadar kolay modelde nasıl hata yapabiliyorsun jajdjs o bakmadan örüyor ben sanki deney yapar gibi dikkatle yapıyorum ona rağmen hata yapıyorum bu seviyeyi ne zaman geçerim acaba :D
Asteriaa Dadas işte biraz sabır lazım örgü orerken başka türlü benide cok sarmiyor ama zaten evde pek yapacak bir uğrasim yok mecbur sabrımı zorluyorum 🗿🌝
NoName_ Asteriaa hiç böyle yeteneklerim yok ellerinize sağlık,bizde de anneannemiz yapıyor böyle şeyler ama kıyafet örmedi oyuncak ördü 🤭
Asteriaa NoName_ bende oyuncak örmeyi düşünüyorum bu peluş ipler oluyor yaa varmı oyuncağın fotoğrafı merak ettim ☺️
Asteriaa NoName_ ![https://mutluresim.com/images/2025/07/01/Xeuv3i.jpeg] bunlar çok sevimli ama baya zor yapmasii
NoName_ Asteriaa bayıldım bu ne güzel bir model kızım olsa anneme hemen yaptırırdım🤣eve gideyim toplu hepsinin resmini atacağım bize yaptıklarının,bu ipten kocamann bir inek ördü 😅
NoName_ Asteriaa filli kapı süsünü de annemle birlikte yaptık hatta çoğunu annem yaptı diyebilirim 😂daha yapacağı setler var çıngırağı oyuncağı emzik zinciri filan🤭
Asteriaa NoName_ evet ya böyle bir hayvan oruyolar kiyafetleri falan oluyo ciksrip giydirmeli sıkıldıkça hem farklı oyuncak gibide oluyo çocuk sıkılmaz hiç kıyafetini arada değiştirir falan çok eğlenceli🌝