Asteriaa Ssozdmr bilgim yok ama bilen biri gelirse haberim olsunn benimde bu arada konudan bağımsız bu görseli bu şekilde nasıl ekliyosunuz ben ekliyorum ama link seklinde çıkıyor benimki linksiz ekleme nasıl oluyo?
Kismail1 Ssozdmr ben sıfır kol badi yani japano kollu koydum badileri havalar sıcak daha üstüne de kıyafet giydirilecek diye acaba kısa kollu mu koyayım ki
Hizliveofkeli Ben bununla ilgili video çekicem çantayı hazırlarken paylaşırım. Kocanın kıyafetini de biz düşünmeyelim bi zahmet giyinsin gelsin ya 😂
Minnakpopus Hizliveofkeli 👏👏 annelik lohusalık yeterince yorucu bir süreç zaten fazla detaycı olmak herşeyi 4*4 lük istemek beklemek anneleri biz kadınları dahada yoruyor gerçekten 🤦🏻♀️ bazı şeyleri akışına bırakıp yaşamanın en güzeli olduğunu maşallah 34 yaşımda anladım 😂
Ssozdmr Hizliveofkeli ajshshahaha kesin ben düşünüp çantaya koyarım o leyla o heyecan döneminde herşeyi unutur eminim kocakı tanıyorum ajdhsjaj
Ssozdmr Minnakpopus valla ben 32yim her zaman boş vaktimde planımı yaparım vaktim var ise tabiiii sonra eksik olmuş fazla olmuş sıkıntı değil ama kendim halletmeye alışmışım herşeyi heralde 😬
Ssozdmr Hizliveofkeli ben hala idrak edemedim ama bence uzun yıllar çalışmış olmamın verdiği bi plan manyaklığım var 😬😬 hayatı sponten sevsemde bu tarz planlı şeylerde hazır olmayı seviyorum akdjsk
Ssozdmr Kismail1 valla bizim ekimde olacak set içinden 1-2 kısa kollu koyarım hastane içi sıcak olursa diye de onun dışı pek koymam 😅