Esmademir34 oglussannesiiii evet ya göbegimi tasiyamiyorum artik cok fazla gobegimde yok ama 🤣 anlamadim saga yatiyorum yok sola yatiyorum yok olmuyo 26+1 haftaligim canim sen
oglussannesiiii Esmademir34 25+4 göbeğim vardı azda olsa ama yan yatınca ağırlaştığını hissediyorum 😂😍
miniminibebek Esmademir34 hayır 😂üsttekinden bi arkadaşım kullanmıştı memnun kalmayınca bende alttakini almıştım şimdi yastıksız yatıyoru.
Esmademir34 mavideniz9696 cok fonksiyonlu olana bi şans veriyim bakalim hayirlsi en kotu ogluşumda kullanirim yatirinca🙂
tahamommy Esmademir34 bu alttakini kullanıyorum göz bebeğim diyebilirim 🥹 diğeri sıcakta hiç çekilmez bence ya bir de beminkini ilerde bebeğin arkasına koyarım diye düşündüm kusma vs durumunda reflü yatağına da gerek yok
erikarpuz Aysenurr53 yaa öyle mi kaçıncı haftada kullanmaya başladınız acaba erken haftalarda çok işe yaramıyor gibi zamanla alıştım ben de
Aysenurr53 erikarpuz 27.haftadayım ya karnım da kocaman aslında büyük umutlarla almıştım karnımı destekler yan yatarken diye ama yok daha çok sıkıştırıyor gibi hissediyorum
Rojda09 Esmademir34 al kesinlikle bana yengem vermişti her uyuduğumda ona dua ederdim şimdiye kadar niye almadım diye kızacaksın kendine
retra Esmademir34 ben ilk 6 ay filan kullanabildim bel ve göbek desteği olarac çok iyi ama sıcaklar basınca karnımın altına ince yastık koymaya başlamıştım. hamile yastığı alabildiğine dolu bı malzeme çok yordu sıcakta beni