Zlmdnccc Kızlar 40+2 haftadayim doktor bebeğin suyu az dedi bugün İki gün sonra suni ile doğum başlatacaklar bugün sancım çıktı bikac tane nst de ama düzenli değil o yüzden hemen napabilirim diye sormak istedim suni sancı almak istemiyorum
ghostty Zlmdnccc dün yabancı bir vıdeoya denk geldim. Doğum başlayabilsin diye karnı burnunda bir kadın, bir ayağını kaldırıma bir ayağını aşağısına koymuş inmeli çıkmalı yürüyordu. Ne kadar doğru bilgim yok tabi🤨
Deleted33000 Zlmdnccc bende 39+4 oldum bende de nst de sancı çıkıyor önceki dogumlardan kalan 3 cm açıklık da var ama doguramiyorum resmen bende daha ne yapacağımı bilemiyorum
Zlmdnccc Bu arada rahim ağzı yumusakligi sertmis öyle dedi yumuşama olmamış 2 cm açılma var ama önceki dogumlada ilgili olabilir diyo
Zlmdnccc Deleted33000 bu sene herkeste bu var nedir anlayamadım ya sancılar düzensiz gündüz hiç yok sadece akşamları var
Zlmdnccc Eboti pilates topunda sancı geldikçe akşamları yapıyorum aslinda hissediyorum da artiriyo ama uyyunca geciyo sabaha bişey kalmiyo
Zehraeminesimay Zlmdnccc cinsel ilişki başlatıyor diyorlar bende 39+1 iki haftadır girmiyoruz ilişkiye yarın deneyelim diyorum belki başlar her gün de yürüyüş yapıyorum merdiven inip cikiyorum hurma yiyorum ama sancılarım artmıyor
Zlmdnccc serap28 şuan akşam yürüyüş ve spor sonrası üstüne ilişki sancılar vardı uyudum uyandim şuan geçmiş hepsi 🤷
rabisimm Zlmdnccc doktorum bana sıcak suya oturmamı hurma yememi ve bol bol egzersiz yapmamı söylemişti. Bebeğin suyu içinde havuç suyu tüketebilirsiniz. Son aylarda etkisi olur mu pek bilmiyorum ama havuç suyu bebeğin suyunu arttırıyor.
Zlmdnccc rabisimm aslında tükettim ama son iki gün olduğu için artık işe yaramaz sanırım sıcak suya oturmayı denemedim ama o açılma için ise yariyo galiba demi
Deleted33000 Zlmdnccc evet ya bende bebeğin doğması için herşey hazır sancı var açıklık da var bebek de kanalda ama doğmuyor miniğim
ayemberil Zlmdnccc benimde 33 haftalık doktorum normal doğum diyor ama suni bende asla istemiyorum. Normal doğum için banyo da tek ayağınızı tabureye koyup belinizden aşağı bol bol ılık sıcak arası su banyosu yapın
serap28 Zlmdnccc benimde öyle oldu aşırı bi sancım vardı ama hiç bişey yok demek ki vakti saati var öyle diyorum ben iki kızımıda 41+1 de aldım