semir99 Kızlar liseden beri pcosum var. Doktor çocuk sahibi olmanıza engel değil dedi ama 1.5 yıldır çocuğumuz olmuyor. Eşim dün sperm testi verdi bir sorun çıkmadı. Onun doktoru da doğal yolla olabilir bir sorun yok demiş. Ben dün takviye sormayı unuttum doktora. Sizin tavsiye edebileceğiniz pcos takviyeleri ve sizin herhangi tavsiyeleriniz var mı? Dün doktorum beni interfiliteye yönlerdirdi adetimi bekliyorum. Ne yapmalıyım tavsiye verin lütfen..
Kkksss semir99 yatağa çocuğumuz olacak, çocuk yapmalıyız gibi şartlanmayla girince çocuk olmuyor. Kendinize asla stres yapmayın. Bence rahat olmak en iyisi eminim doğru zamanda bebeğiniz olacak, doktor bir problem olmadığını belirtmiş.
Derdideva semir99 bendede pcos ve cikolata kisti vardı tam 3 yıl olmadı denemediğim hiçbişey kalmadı bitki çayları,macunlar,takviyeler Düzenli hacamat oldum ve rahim sülüğü yaptırdım o ay hamile kaldım arastırın yaptırıp hamile kalan cok var
melanuur semir99 bende de aynı adet düzensizliği pcos var eşimde sıkıntı yok bizim de olmuyor 2 yıldır falan bende gideceğim infertilite bölümüne
semir99 Kkksss ay valla hiç o kafayla yapmıyorum ya, doktorlar da şaşırıyor neden olmuyor diye çözüm de sunmuyorlar
semir99 Derdideva o şeylere girmek istemiyorum ya korkuyorum valla hacamat sülük falan doktor tavsiyesi ile bir şeyler yapmak istiyorum en kötüsü bitkisel tedaviler de bence işe yaramıyorlar onlar da
melanuur semir99 takviye de inositol falan bir sürü takviye var aslında da ben hiç kullanmadım kullanmadığım için de bi yorum yapamıyorum
Seymabyrm semir99 merhaba eşim Thancss One bende womenini kullanıyodum ben hatta elimde fazlaca mevcut:( isteyen olur mu bilmiyorum çöpe atacağıma birisi faydalansın istiyorum çokta pahalı oluyor takviyeler
47Umudum47 Seymabyrm ne kadara satarsınız bende 5 senedir uğraşıyorum artık çok yoruldum denemek istiyorum neyiniz vardı sizin bende pcos var
Seymabyrm 47Umudum47 ben satmıyorum ücretsz vericem ikisinde ihtiyacınız varsa veriyim çok pahalı aslında bunlar
Seymabyrm 47Umudum47 hayır bende yumurta rezervi eksikliği vardı, eşimede verdi eşim azcık içti bıraktı sorun yoktu ama takviye olarka verdi
Melevcen52 semir99 bizim de 1.5 yıl olmuyordu tüm aşamalardan geçtik eşim de muayeneye gitti sorun çıkmadı HSG istedi doktor tüplerimde tıkanıklık çıkmıştı
semir99 Melevcen52 hsg çektirdiniz mi, ağrılı mı oluyor, muhtemelen benden de isteyecek korkuyorum ya