Ness52 Kızçeler 12 hafta 4 günlüğüz vitaminlere başladım folik asiti bitirdik doktor 3 kutu vitamin yazdı ViciumD3, folomega ve demir ilacı bu kadar vitamin kullanan var mı sizin aranızdada 😆
Ecmsyl Ness52 gebeliğimin ilk haftasından beri kullanıyorum.🤣 16. Haftadayım omega3 multıvıtamım demir vs hepsi içinde ekstra magnezyum alıyorum. Vıtamında var aslında ama ekstra alınca bacak ağrılarıma iyi geliyor. Ağrım oldukca ekstra alıyorum ama.
Nur124 Ness52 ben 12.haftaya kadar folik asit kullandım sonra doktorum bıraktırdı mom vital DHA adında bir vitamin önerdi ve coledan D3 4 damla şeklinde alıyorum günlük şuan 28+4 üm daha yeni demir ilacına başlattı bazı doktorlar erken bazıları geç başlatıyor ama kullandığım vitamini kesinlikle öneririm çok iyi 🌸
endlesslove1 Ben kullanıyorum canım folik asiti yarım olarak içiyordum hala bitmedi bitirince bırak dedi vitamin mineral balık yağı 3 ü bir arada kullanıyorum demir hapı d vitamini magnezyum kullanıyorum ilaç içerek doyuyorum resmen
endlesslove1 Yani şöyle sabah demir ilacı kahvaltıdan sonra vitamin mineral balık yağı kullanıyorum ( üçüde tek kapsülde) sonra folik asit ve d vitamini yatarken de magnezyum 5 tane ilaç kullanıyorum bulantı ilacıyla 6